Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Nekem új, hogy 908-hoz van Picuntu. Legutóbb pár hónapja 808-on próbáltam, nagy nehezen felküzdöttem, majd megörültem, hogy sikerült és lassúsága miatt azonnal le is töröltem. Nekem is az volt a tervem, amit itt leírtál. Azóta beszereztem egy málna pc-t, a pincében kerestem egy régi winchestert és összedobtam egy linuxos médiacentert, NAS- és torrent szervert. Mindezt eldugtam a tv szekrény mögé és éjjel-nappal teszi a dolgát minimális áramfogyasztás mellett. A régebbi típusú tv-n RCA csatlakozón keresztül közben filmeket is lehet nézni vele. A HDMI-s tv-n egy Androidos NEO X7 lóg, ami szintén eléri a tárolt filmeket, így bárhol lehet mozizni. Érdekes, hogy a 808-as hardveréhez képest felét sem tudó Raspberry egy jól optimalizált Debian alapú Linuxszal sokkal gördülékenyebben működik.
Ha van kísérletezéshez türelmed, próbáld meg, de az ATOM-os művelethez képest jóval több lesz a macera. A sebességről nem tudok nyilatkozni, ezzel nem kísérleteztem.
Ha sikerül felvarázsolnod a Picuntut, érdeklődve várom a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest