- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
Szóval!
Szílveszter alkalmából sikerült elég jutányos áron hozzájutnom egy compaq netezős super pc-hez sajnos elég harmat kicsike, de elég szépen bővíthető a lényeg nekem csak 98+netezés, zene hallgatás filmnézés.
Kívülről már sikerült nagyjából összekapnom, lefújni feketére.
De kellene még ez az.
Slot1-es processzort egészen 600-ig kezel a drágaság szóval akörül kellene, nem kell sem hűtés sem más, átalakítós dolog nem érdekel, mert passzív az egész direkt slot-os procinak kialakítva tehát bordák megvannak nekem csak az a kis értéktelen lapka kellene a bordák közül!
Most jön az igazán húzós rész, sajnos a cd-romnak fenntartott hely elég gyatra mondjuk úgy különös, mert a rendes ''pc''-be valókhoz képest méreteit tekintve kb a fele.
Tehát valami ilyesféle valami kellene nekem feketében bár ez a legkevesebb kompi mindent megold, a lényeg ide csatlakozású legyen. Leginkább egy dvd combonak örülnék.
Keresnék még olyan embert aki nekem egy megrajzolt ábrát esetleg kitudna vágni, szerezni bele plexit azt rögzíteni tehát teljes renoválás, persze nem pusziért gondoltam.
Oh igen és ami majdnem lemaradt kellene még nekem valami pci-os vga olyan gef 2 szint körüli, elméletben ami most van benne az sem éppen egy harmat mert ati mobility ati rage pro-van benne /pill. De ezt hagyjuk most inkább függőben, deha netán befutna valami ellenálhatatlan ajánlat akkor
Szerk.: korán van még
Előre is thx!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest