- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
Szóval!
Szílveszter alkalmából sikerült elég jutányos áron hozzájutnom egy compaq netezős super pc-hez sajnos elég harmat kicsike, de elég szépen bővíthető a lényeg nekem csak 98+netezés, zene hallgatás filmnézés.
Kívülről már sikerült nagyjából összekapnom, lefújni feketére.
De kellene még ez az.
Slot1-es processzort egészen 600-ig kezel a drágaság szóval akörül kellene, nem kell sem hűtés sem más, átalakítós dolog nem érdekel, mert passzív az egész direkt slot-os procinak kialakítva tehát bordák megvannak nekem csak az a kis értéktelen lapka kellene a bordák közül!
Most jön az igazán húzós rész, sajnos a cd-romnak fenntartott hely elég gyatra mondjuk úgy különös, mert a rendes ''pc''-be valókhoz képest méreteit tekintve kb a fele.
Tehát valami ilyesféle valami kellene nekem feketében bár ez a legkevesebb kompi mindent megold, a lényeg ide csatlakozású legyen. Leginkább egy dvd combonak örülnék.
Keresnék még olyan embert aki nekem egy megrajzolt ábrát esetleg kitudna vágni, szerezni bele plexit azt rögzíteni tehát teljes renoválás, persze nem pusziért gondoltam.
Oh igen és ami majdnem lemaradt kellene még nekem valami pci-os vga olyan gef 2 szint körüli, elméletben ami most van benne az sem éppen egy harmat mert ati mobility ati rage pro-van benne /pill. De ezt hagyjuk most inkább függőben, deha netán befutna valami ellenálhatatlan ajánlat akkor
Szerk.: korán van még
Előre is thx!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged