- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Hi!
Kb. egy éve kezdtem el php-zni. Azóta volt már több projectem, bár nagy részük az osztályweboldal része. Amire leginkább büszke vagyok, az a fórum, amit írtam. Kicsit ph!-szagú (), de működik, sok benne az extra funkció és tényleg büszke vagyok rá.
Készült oda egy galéria, amit most újjítottam meg. Népeknek tetszik, szóval az is jó. Lehet kommentezni a képeket, listázza a képeket (index oldal), írja, hogy hány komment van. Nem nagy dolgok, de örültek neki
Van egy fájlfeltöltős rész, ennek főleg érettségi előtt volt jelentősége. Azt a részt is nemrég újjítottam. Több kategória, adatok a fájlokról.
Van egy naptár, ahol a nyáron ki-nincs-itthon adatok vannak. Az nehéz meló volt. Akkor.
Van egy névsor,sok-sok adattal, elérhetőség, suli...
Főoldalon hírek, oszt ennyi.
Ez így komplett 174kB ~ 3700 sor
Aztán kisebb projectek voltak az ex(?) zenekarom weboldala ([link]).
Egy másik weboldalra csináltam galériát + az index oldalt hírfeltöltéssel.
Most indulóban egy új project: egy most nyíló kaszinónak lesz weboldal. Hírek, naptár (versenyek + jelentkezés rá), galéria. Ezen kívül egyszerűbb html-s részek lesznek még.
Hát asszem ennyi volt eddig.
Vdü!
Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest