- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21767 üzenetére
Nincs itt nagy fa.
Csak elfelejtettétek a kezdetet.
Egy kezdőnek amíg nem sajátítja el a for ciklust, addig a for each össze zavarja. Vagy a kezdő aki most használja először az if -et azt a ternary operator teljesen megbolondítja.
Hiába írjátok, hogy az csak más színű festék.
Ez az első sql -em. Sqlite -val kezdtem, minden más össze zavar.
Ha eddig nem kellett szerver és felhasználó, akkor most nem tudom hova mi.
Nem kapkodni kell, hogy ez is kicsit, az is kicsit.
Be kell fejezzem ezt sqlite-val és utána máshogy.
Ezt írtam az elején is, hogy mindenhol máshogy van ugyanaz, mire 1 hét után elmondtátok, mert az sqlite, meg a mysql...stb
Ez nekem borzasztó zavaró, fogalmam sincs mi melyik.Az hogyha meg felhasználónevet felveszek, kiolvasok, módosítom...stb azzal semmit se tanulok.
Az hamis siker. Az összetett feladaton való bukkanók megoldása visz előre a tanulásban.
Nem mindenki magol. Én nem tudok magolni, meg kell értenem és utána tudom használni. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21763 üzenetére
Tehát az a szerver kell ahol a php fut.
De van nekem felhasználónevem? Vagy 4 éve raktam fel, nem emlékszem, ha adtam.meg. Covid kezdetekor kezdtem tanulni.Viszont se form, se json, se mysql.
Json-el kezdtem, azzal csináltam meg először, azt mondtátok az nem jó , ezért újra kezdtem.
Majd azt mondtátok az se jó, így újra kezdtem.
Majd form-al csináltam azt mondtátok az se jó, A form-ost is megcsináltam cooki-val, de olvastam, hogy localstorage -val kellett volna.
így 4szer is újra írtam az egészet. Html és js-el.
Most már ez se jó, mégis a form kell.Teljesen össze vagyok zavarodva. 5ször már nem írom újra.
Vagy a form-ost vagy a html+js-t valahogy meg mókolom.Ez a fetch izét egyáltalán nem értem, ez nem fog nekem menni.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Újra írtam az egészet, ahogy mondtátok.
JS objectben ott vannak az adatok.
Hogy adom át php-nak, hogy berakjam sqlite-ba?
Mindet egyesével cooki-val? -
lanszelot
addikt
Mint írtam nem szakácsoknak, hanem átlag embereknek valót készítek.
Kérdezz meg 4 háziasszonyt hogy kell habverővel tejszinhabot felverni. Mind azt mondja majd, hogy sose sikerül.
Sok háziasszony a dobos torta tetejét se tudja megcsinálni.
Vagy csokoládéval bevonni egy tortát.
Pedig nagyon egyszerű mind.
Katyvasz leírás van rengeteg a neten (nosalty és többiek)Jelenleg nem tudom hogy fogom megoldani.
Félre tettem, pihenek, míg nem jön valami ötletem, hogy tudnám megoldani.
A tanárom július közepén már rá fog érni, lehet bevárom veleKöszönöm szépen a segítséget mindenkinek
-
lanszelot
addikt
Egy recept 3-9 táblából áll.
Gondolj a pudingra és a dobos tortára.
Mi közös bennük...semmi.
Tehát nem tudom ugyanúgy elmenteni.
Egy recept nem annyi, hogy név, cím, munkahely.
Pl pudingnak nincs tésztája, se kréme, stb.(az egy öntet, de magában is desszert)
Míg a dobos tortának öntete nincs.Viszont minden más megvan benne. Tészta, töltelék, díszítő. Ezeknek mind külön kell a hozzávaló.
És ez még csak a hozzávaló.
Ott van még az előkészítés, elkészítés, díszítés.
Ezeket is mind külön kell venni.
Mert ha annyit írok, hogy rakd hideg tálba a tejszínt, és verd félkemény habbá. És ott fogsz állni, hogy nem verődik fel, akkor csak az előkészítés maradt ki, hogy fél órára rakd a fagyasztóba a fém edényt amiben felvered a habot.
Ezért kell külön írni, hogy elsőnek mindig azt olvassuk el, mi az előkészítés, hogy amíg a tésztát készítem a tál bent a fagyóban pislog
Stb.
A neten nincs ilyen receptes, mert aki készíti az oldalt nem tud sütni. Egy perces sütemény... és azzal kezdi fél órát tegyük a hűtőbe a..... Akkor mi egy perces?Tehát egy recept nem úgy néz ki mint amikor a szomszédasszony papírra kaparja a pogácsáját, mert de finom volt.
Emiatt nem lehet 1 submit.
Létre kell hoznom a receptet, majd ami van benne csak azt hozzá adni.
Ez mind mind kész van, jól működik. Csak felhasználó baráttá próbálom tenni, amihez újra kellene írnom az egészet, ismét. -
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
"NEM! egy submit gombbal elküldöd a recept összes adatát, normális esetben"
Nem így működik. Sok submit gomb van, és nem az összes adatot küldi el adatbázisba, hanem darabjait egyesével.
Tehát 2 és 8 között változik mennyi alkalommal küldi 1 recept adatait.
No, ezek között a darabok között nem kellene frissítenie.Igen, el tudom tárolni js multi object-be , és azt elküldeni, de ekkor újra kell írni az egészet.
-
lanszelot
addikt
válasz
pelyib #21743 üzenetére
Mivel php, így nem teszem off -ba: /bár js is, és sql is, de a php oldal újratöltéséről van szó/
Nagyon szépen köszönöm a választ.
"Ember -[eger / bill segitsegevel]-> Bongeszo -> JS -[HTTP keresek]-> webszerver -> PHP -> db"
- nekem JS nélkül van. Html + php + sql. Php post vagy get és submit berakja adatbázisba, kész.
Mivel nincs JS , így nem is tudom hova kellene, és mit kellene csinálnia.Ajax-hoz nem kell Fetch. Van ajax vagy fetch (xmljttp -t nem tudom).
Legalábbis én így tanultam. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21741 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Ez nekem magas.
Azt se tudtam hogy a php elküldi a formot valahova.
Azt hittem berakja az adatbázisban.
Nem jelszó.
A recept adatai. De az adatokat nem egyszerre viszi be az sql adatbázisba hanem sok submit gombbal készül el egy recept.Ezt megint sufni tuningolnom kell.
JS ben ajax/fetch sem értem. Tudom használni, de nem értem.
Php elküldi - tehát ezt sem értem.Mielőtt jönne, hogy mert meg kellett volna tanulni... Ajax/fetch magán tanárt fizettem 4 éve, de nem tudtam megérteni.
Api-hoz tudom használni és itt kifújt. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hogyan tudok submit form -ot úgy, hogy ne töltse újra az oldalt? (jquery nélkül) -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #21732 üzenetére
Ma reggel elindítottam a gépet és most működik.
Tegnap órákat csesztem el rá, hogy mi a gond és igazából semmi.Mivel tegnap nem indítottam újra a gépet, ma pedig semmit se csináltam, gondolom rendszer hiba volt.
Chrome bugolhatott be?
Vagy ez mi volt?
Még sose történt ilyen. -
lanszelot
addikt
Hello,
Szerintem itt a php csinál valamit, ami miatt nem jó értéket ad vissza.- JS pakolja be egy táblázatba az értékeket /number/.
Az értékek benne vannak.
Majd form input/number -el adok egy számot amivel meg kellene szoroznom a táblázatban levő értéket/ Van egy class adva ezeknek a td elemeknek
querySelectorAll -al kikérem a class-t, kapok egy tömböt.
Consol log-al megnézve, ott a tömb, tömbböt lenyitva innerHTML és InnerText alatt ott az érték.
Egy dologgal van baj:
Ha a tömb -höz hozzá írom, hogy ".innerHTML" vagy ".innerText" az érték : undefinied.Miért?
let tomb = document.querySelectorAll(".osztalyKikeres");
for (let index = 0; index < tomb.length; index++) {
tomb[index].innerHTML;//undefinied -et ad vissza
tomb[index].innerText;//undefinied -et ad vissza
console.log(tomb[index]);//ebben ott van az érték innerHTML és innerText -nél is
} -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21730 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ
Működik
De pár dolog után utána kell néznem miért és hogyan.
Lesz mit tanulni
sqlite_master-ra keresve találtam egy sqlite tutoriat [link]
Amiben pl az sqlite rendszer táblák is benne vaannak, és más sqlite specifikus dolgok.
SQL -ben még pl nem olvastam még a vacuum -ról -
lanszelot
addikt
Hello,
(sqlite) php -ban hogy tudom leellenőrizni, hogy egy bizonyos tábla létezik e?$pdo = new PDO("sqlite:receptekdb.sqlite");
ki van kérve az adatbázis, de ezután fogalmam sincs -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21722 üzenetére
Pontosan azért csináltam így mert string kellett
Minden esetben string ként szeretném használni.
Ezt főleg a html-be kiratáshoz használnámidTomb -ben az összes id van. Azért lett az a neve
Most épp az utolsóra van szükségem belőle.
id alapján sohase fogok semmit lemérni.
Az a táblákat kapcsolja össze a névvel. Ennyire kell csak az id.Első adatbázisom, biztos rengeteg mindent lehet egyszerűbben, de most még ez is fejtörést okoz.
Függvényt se tudok még használni, nem tudom hogy kell sql-el. -
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21718 üzenetére
Igen, bekerül minden. Bevitellel nincs gond.
dbbrowserral szoktam nézni.SELECT- el szeretném kikérni, csak nem sikerül.
Azt a php oldalt szoktam olvasni, de egy árva szavacskát se értek onnan.Sqlite: azt írtátok az 1 file és ezért könnyű biztonsági mentést csinálni.
Nem értek hozzá. E miatt választottam csak.Szép ha át kell váltanom, mert a beviteli teljesen kész.
Kikérés van még.
2 teljesen készt már eldobtam.
Akkor ez lesz a 3ik...
Fogalmam sincs támogatja e. Azt hittem ez alapból benne van a php-ban. Mert erről volt szó. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21716 üzenetére
Először is köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
1- csak 1 id és 1 név kerül be. Sose lehet 2.
Nincs sohase több hozzáadás2 - igen, jogos, csak a 2ik if-et jóval később írtam, így nem figyeltem, hogy folytathatom is
3 - az a baj, hogy semmit se tudok kikérni.
Nem működik amiket találok, vagy ahogy magamtól próbálom
Nevet szeretném kikérni, és az alapján az id-t, de nem tudom hogy kell. Az utolsó id-t se tudom hogy kell kikérni .
Semmit se találok a kikérésről ami működne is.
lastInsertRowid() ezt is másoltam, nem elírtam. Honnan tudhattam, hogy hibás...
Olyan mintha php alatt senki se kezelne sql-t.4 nekem ez se jött le, hogy az példa. Azt hittem a max értékek.
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21709 üzenetére
<?php
$id = null;
if (isset($_POST["submitNev"])) {
if (!empty($_POST["nev"])) {
try {
$nev = $_POST["nev"];
//file create or open if exist
$receptekData = new SQLite3("receptekdb.sqlite", SQLITE3_OPEN_CREATE | SQLITE3_OPEN_READWRITE);
//error handling
$receptekData->enableExceptions(true);
//create table if not exist
$receptekData->query(
"CREATE TABLE IF NOT EXISTS 'receptek' (
id INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT NOT NULL,
nev VARCHAR(100) NOT NULL
)"
);
$receptekData->exec('BEGIN');
$receptekData->query("INSERT INTO 'receptek' (nev) VALUES ('$nev')");
$receptekData->exec('COMMIT');
$id = $receptekData->lastInsertRowid(); //ennek az értéke nulla, pedig nem annyi
$receptekData->close();
} catch (Exception $e) {
echo $e->getMessage();
}
} else {
echo "Kötelező kitölteni";
};
}
echo ($id); //enek az értéke NULL- [link] 3.1.1 ott írják az sqlite oldalán a táblázatban.
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21705 üzenetére
Huhh, a teljes kód jelenleg félig sincs kész, de 500 soros.
Nagyon hosszú lenne.
Nem gond, mert működik, majd utána olvasgatok, hogy mi a különbség.Más:
Hogyan lehet tárolni a sok karakteres leírásokat?
5-10 ezer karakter kellene, ahhoz képest a 255 nagyon kevés.Vagy erre van valami módszer darabolni és össze fűzetni kiolvasásokr?
Ummm, a leírásokban varchar max 255 szerepel.
Most bedobtam egy hasraütés számot, és 65535 -ig engedte.
Akkor miért írják 255 -nek? -
lanszelot
addikt
Hello,
2 dologot nem tudok:
1-<select name="toltelek_mertekegyseg">
<option disabled selected value>válassz mértékegységet</option>
(csak kód részlet, hogy ha rosszul írnám)select tagnál szeretném ha alapból nem lenne értéke.
De ha így teszek, akkor post lekérésnél ha az marad akkor az true értéket fog felvenni
és a kód rossz miatta.
Hogy tudom megoldani, hogy!empty
megfogja?2-
ha jól tudom if vagy try -nál nincs scope csak function-nál van
mégis "id" változót nem tudom elérni$id = $receptekData->lastInsertRowid();
miért? -
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a választ.
Olvastam mind, meg is köszöntem.
Majd válaszoltam
"Amiket írtál az mind megvan."
- ez azt jelenti, hogy ezeket tudom is"sql-ben /nem php sql-ben/ meg van a :
create, select, insert, update, like, count, limit, between, join és biztos hagytam is ki"
- ez is azt jelenti ezeket tudom is, de nem php-ben + ezt kiemeltem"nem egységesek.
Itt ez van, ott az." - ez azt jelenti, hogy nem tudok eligazodni melyik a valós
3 leírás 3 féle képpen mutatja. Írtam példákat is.A linkeket #21690 -ben kaptam. Mind másként írja ugyanazt. Pl van idézőjel, nincs idézőjel. Na most kell? Nem kell?
Emiatt "Nem tudok konkrétumot kérdezni, mert túl sok a kérdés."Ti írtátok fentebb. mikor véletlen kitöröltem a táblázat részeit, és nem vettem észre, hogy az úgy nem jó, de a böngésző nem mutatta, mert javította.
Ezért nem akarok rosszat megtanulni. Idézőjellel írom, a böngésző javítja, de helytelen.De az idézőjel csak példa, rengeteg ilyen van.
Így kellene [link] itt érthetően le van írva minden. Mit, hogy, mik a paraméterek...stb
De ott alig van valami amit használni tudok. Pl insert sincs, se semmiNem hiszitek el, de rengeteget járok utána, de sehol semmi.
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21691 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat.
Pláne a magyarázatot.Amiket írtál az mind megvan.
Talán még a php try throw catch is - hiba kezelés ha jól tudom
Nem használtam, így csak dereng.sql-ben /nem php sql-ben/ meg van a :
create, select, insert, update, like, count, limit, between, join és biztos hagytam is kiDe ezt írtam. hogy ezekkel semmire se megyek, mert php-ban máshogy kell.
Nem tudom kitalálni vajon hogy kellhet.
Kellene egy rendes leírás,
Amit találtam, a linkek amiket beraktál nem egységesek.
Itt ez van, ott az. Honnan tudjam melyik jó, és melyik az "ezt a hibát javítja magától"
pl már a legelején CREATE TABLE kell idézőjel, vagy sem?
vagy ettől is alapabb: data tipusok mekkora értéket tudnak max felvenni?
Mert már ez is mindenhol más. varchar van ahol 255 de van ahol 65535
Ezért írtam, hogy nem jó az sql, és a mysql se.
Sqlite php valami ahol megtudhatom, hogy lehet e "like" -t használni vagy az csak mysqli. És hogy rakjak idézőjelet, vagy se? És millió kérdésem van amit másként mutat az egyik mint a másik.
Pl a hiba kezelést te úgy írtad, de van ahol$db->enableExceptions(true);
Tehát rengeteg minden eltér, és kezdőként nem tudom most akkor hogy is van ez.
Nem tudok konkrétumot kérdezni, mert túl sok a kérdés.
Ezért keresek valamit ahol ott van kezdőknek.
És ezt is néztem [link] , de itt össze vissza van minden, és nekem zagyva.
Nem nem értem az sql-t, hanem nem tudom php - val az sqlite -t hogy kell kezelni. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21687 üzenetére
Várjunk kicsit, kérlek.
Kérlek szépen olvassátok már el mit mire írok. Mert anélkül semmi értelme.
biker felhasnáló folyamatosan rúgdos a magas lóról.
Persze hogy könnyű bele rúgni a kezdőbe.Te írtad, hogy a W3school -t belinkelted, és el se olvastam.
Erre írtam, hogy az nem működik php-ban.
Mr. Y megírta hogy:
"Mindent pontosan ugyan úgy kell, mint natív SQL-ben."
Ezt biker helyeselte.
Erre a válaszokra tettem be a képet, hogy nálam az nem működik.
Most pedig leszólsz azért, hogy "Erre te beírod két php tag közé a SQL kódot."
Hiszen ti írtátok. Ti állítottátok, hogy így kell.
Persze, hogy jó amit találtam, szepen el van magyarázva.
Azt is elmondtam, hogy amit találtam, az jó, de kevés.
Nincs benne se módosítás, se törlés.Ti állítottátok, hogy nem olvasok tutorialt. Nem csináolk semmit, csak várom, hogy a sült galamb a számba repüljön.
Ha jól emlékszem a php ini problémát én oldottam meg,
Ti egy php sqlite tutorial linket se küldtetek, én találtam egyet és meg is osztottam, ha bárkinek kellene.
Semmi rosszat nem írtam.
Kérdeztem, ez miért baj?
Ti is voltatok kezdők, csak már elfelejtettétek.
Nekem senki nincs a környezetemben aki akár egy Windows-t fel tudna telepíteni.
Miért kell így viselkedni?
Nekem nem ez a szakmám, de a szakmámban se rugdosom a kezdőket, sőt. Pedig az egyik legjobb vagyok. De én emlékszem arra amikor elkezdtem.
Nem szabad így viselkedni.
Kezdő kérdez. Lehet, hogy butaságot, de ki lehet javítani. És a kezdők hbáznak, sokat.
Ennyit bökdöstök, de ezalatt be tudtatok volna dobni egy linket, hogy tessék ez a php sqlite tutorial, itt szépen el van magyarázva úgy hogy a kezdők is megértik. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21680 üzenetére
A sima sql-el semmire se megyek
Próbáltam, nem működik php-ben.
Valahogy másképp kell beírni
Semmire se megyek azzal, nekem csakis php alól kell kezelni mindent.
Nem tudom miért állítod, hogy nem olvastam. Akkor hogy használtam dbbrowser alól?
Probálgattam php alá is beírni, nem lehetNem érdekel az ai. Egyikbe se regelek.
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21678 üzenetére
Valaszoltam is rá, hogy azt már előtte átnéztem, de semmit sem er, mert nem php.
A dbbrowser-nél kell azokat beírni
Úgy csináltam meg először az adatbázist.
De az nekem nem jó, mert php alól kell kezelnem.Azért osztottam meg az előző linket, ha barki keresné az sql php -t akkor az nagyon jó. Viszont ezzel ki is fújt.
Nincs benne a törlés, módosítás stb
Találtam egy másik oldalt is, de magyarázat nélkül, ott a kiiratás volt ul listába, úgy meg már bárhogy ki lehet íratni.
Azt az oldalt véletlen beszartam, ezért nem tudtam megosztani.Majd tákolok kicsit. Hibás bevitelnél manuálisan törlöm.
Úgy se fogja senki használni. Szerintem a párom lusta lesz bevinni a receptjeit. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21675 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a választ.
tr és td -t valószínű véletlen töröltem ki.
De már nincs meg az a file, és nem tudom mit kavartam.
Az a gond, hogy rengeteg idő/energiám megy el az sql -re, ami mellett csinálnám az oldalt, de nem haladok az sql miatt, így sokszor kavarodom bele, hogy épp mit csinálok, hol tartok.
JS-nek át adtam az adatot, és magát a kiiratást azzal csinálom.
Sokkal egyszerűbb.php -val a login-t csináltam meg,
Illetve az adatbázison szerencsétlenkedem vele, de teljes a kudarc, sehol semmi hozzá
DB browser-el létre hoztam az adatbázist, és raktam bele 1 adatot.
Ezt be tudom olvasni, és kiíratni, de itt kifújt az sqlite+php
A vliágon sehol se találom hogy lehet adatot bele írni.
Millió leírást olvastam, és rengeteg videót néztem, de semmi. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21672 üzenetére
Hello,
Jelenleg ezekkel csak azt nézem, hogy jól kérem e ki.
Természetesen nem print_r -t fogok használni, csak az megmutatja, ha hibásan kérem ki, hogy hol rontottam.
Ebben az esetben mindegy mivel kérem ki, mert egy string "Tojás" amit kiiratok.
De átítram echo -ra, és ugyanaz a probléma.
Kimászik a táblázatból H1 és a table közé.$data tartalma:
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 001 [name] => Kókusz kocka [hozzávalók] => stdClass Object ( [tészta] => Array ( [0] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Tojás [mennyiség] => 2 [mértékegység] => db ) [1] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Porcukor [mennyiség] => 30 [mértékegység] => dkg ) [2] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Vaj [mennyiség] => 8 [mértékegység] => dkg ) [3] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Méz [mennyiség] => 3 [mértékegység] => ek ) [4] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Kakaó [mennyiség] => 1 [mértékegység] => ek ) [5] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Tej [mennyiség] => 1.5 [mértékegység] => dl ) [6] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Rétes liszt [mennyiség] => 38 [mértékegység] => dkg ) [7] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Sütőpor [mennyiség] => 0.5 [mértékegység] => csomag ) ) [tötelék] => Array ( ) [öntet] => Array ( [0] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Vaj [mennyiség] => 23 [mértékegység] => dkg ) [1] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Cukor [mennyiség] => 38 [mértékegység] => dkg ) [2] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Kakaó [mennyiség] => 5 [mértékegység] => dkg ) [3] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Tej [mennyiség] => 6 [mértékegység] => ek ) ) [díszítés] => Array ( [0] => stdClass Object ( [hozzávaló] => Kókusz reszelék [mennyiség] => 1 [mértékegység] => csomag ) ) ) [elkészítés] => stdClass Object ( [előkészítés] => Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Odio nisi voluptatum quasi voluptatibus, ipsam consequuntur? [elkészítés] => Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Odio nisi voluptatum quasi voluptatibus, ipsam consequuntur? ) ) )
biker
Megnéztem nincs előtte semmi, és a php html között se. -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #21662 üzenetére
Sikerült, meg van a megoldás:
[link]
Amikor az apache-t konfiguráltam elgépeltem egy karaktert a httpd.conf fileban.
Javítottam, és már működik is.
A fura az, hogy működött.Úgy lett meg, hogy az apache beállításában van a gond, hogy terminal-ban php -i parancs mutatta a php ini -t hogy be van töltve.
De localhost -ban már nem volt.Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és türelmet mindenkinek
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21669 üzenetére
Nagyon szepen köszönöm a segítséget
Nagyon jól esik.
Leszedtem most, és az első ami felugrik, mielőtt elindulna a telepítő...pont amit írtamKi van kommentelve, hogy írhatna ki bármit? Az csak komment.
A változóban ott a teljes json file.$data = file_get_contents('receptek.json');
$data = json_decode($data);
így csináltam[link]
Így dobtam fel , őt követtemDe előbb volt a php a gépen. Azt még a tanárommal raktuk fel, és terminalból indítottam. Az már rég volt. Nem emlékszem rá mit hogyan.
C:\php egy az egybe az amit leszedsz a php oldaláról, és kicsomagolod.
C:\Apache24 itt van
[link] az egész csak 12Mb így becsomagoltam, innen elérheted -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21667 üzenetére
Amiket ítál azoknál léteznie kell a file-nak, csak írsz bele, törölsz belőle, módosítod...stb.
De nem létező filet nem hoz létre.
Tehát a valami könyvtárban 1 file van: akarmi.php, semmi más.
php futtatása után 2 file-nak kellene lenni. akarmi.php és új.json.a kikomentezett semmit, azzal néztem meg, hogy elérem e a file-t. kitörölhetem
a változó a json file-ból jön
Értem, hogy az én hibám, de JS-nél id vagy class alapján pontosan oda rakom ahova akarom. $data változót egyszerűen átadom JS-nek.Nem akarok se wamp, se xamp se mást. Kezdődik azzal hogy biztonsági rést nyit.
Ki is írja telepítésnél.
Majd a hibák amiket dobál. Már elég oldalt kezdtem újra az elejétől, az ilyen programok miatt. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21663 üzenetére
Php -vel nem lehet új file-t létrehozni. (pl: create empty file: 002.json)
Ezt python tudja, ezért kellene.<h1>Hozzávalók</h1>
<table class="tablazat">
<thead>
<th>Tészta</th>
</thead>
<tbody>
<?php
//print_r($data);
print_r($data[0]->hozzávalók->tészta[0]->hozzávaló);
?>
</tbody>Ez a kód miért fut rosszul?
sztem amit kellene produkálnia: Hozzávalók, Tészta, print_r
amit produkál: Hozzávalók, print_r, TésztaEzért kell a JS , azzal nincs ilyen gond.
c:\php\php.ini
Itt van a php könyvtáraban."Ugye nem valami php.ini-development vagy php.ini-production nevű fájlban dolgoztál egész eddig??" - de igen, de amikor a sqlite részek elől töröltem a pontosvesszőt reggel, akkor átíratm, és apache-t újra indítottam, gépet is.
Azt hittem onnantól él az ini. Ezt írta a php dokumentum.
De csak most vettem észre, hogy nem. -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #21650 üzenetére
A tervem nagyon sok sebből vérzik.
Azt hittem többet tud a php, illetve az sql.Kezd a terv egy toldozott-foltozott tervvé válni, hogy áthidaljam a rengeteg hiányosságot.
Csak sql-el és php -valnagy katyvaszt kellene kibogoznom.
Tehát kellene a json, de ahhoz meg kellene a python(nem nehéz, de jó pár hetembe kerülne).
No meg a php hülyeségei ellen a JS. Ok, azt tudom, de ez így már túl nagy.Kénytelen vagyok a hatalam sql káoszt valahogy megoldani.
Tehát html, css, js, php, sql - talán elég. Ebből az sql-t egyáltalán nem tudom még, és sehol semmi róla. A többivel sztem nem lenne gond.
Sql miatt fog elvérezni ez a project. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21658 üzenetére
A hivatalos dokumentummal kezdtem, de egy árva szócskát se értettem
Így sqlite oldal hivatalos dokumentum, abból se értettem semmit,
ezért el kezdtem keresgélni"extension_dir" a php ini -ben:
1 -
; Directory in which the loadable extensions (modules) reside.
; https://php.net/extension-dir
;extension_dir = "./"
; On windows:
;extension_dir = "ext"2-
[sqlite3]
; Directory pointing to SQLite3 extensions
; https://php.net/sqlite3.extension-dir
;sqlite3.extension_dir =Nekem a php elerési útja: c:\php
sqlite elérési útja : C\:sqlite
pont úgy ahogy a hivatalos oldalon írják.
Gondolom nekem egy kiterjesztést se használ, mert ki van pontosvesszőzve.
Melyiket aktiváljam? -
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs #21654 üzenetére
Loaded Modules:
core mod_win32 mpm_winnt http_core mod_so mod_actions mod_alias mod_allowmethods mod_asis mod_auth_basic mod_authn_core mod_authn_file mod_authz_core mod_authz_groupfile mod_authz_host mod_authz_user mod_autoindex mod_cgi mod_dir mod_env mod_include mod_isapi mod_log_config mod_mime mod_negotiation mod_setenvif mod_phpez pedig a php ini
[kép] -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #21650 üzenetére
sqlite-val teljesen el vagyok veszve.
Sehol semmi róla.php ini-ben kivettem a ;-
sqlite3
pdo_sqlite
pdo_msql
mysqli
pgsql
gd
file-ok elől
"Fatal error: Uncaught Error: Class "SQLite3" not found in....."
mindig ezt kapom.
[link] ezt megcsináltam, nem működik
[link] ezt is megcsináltam ez se működik
Mindig ugyanaz a hiba...
Feltöltöttem szerverre, ott működik, tehát nálam van a hibawindows10 -en
-
lanszelot
addikt
Huhh, nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Ez a kis beszélgetés alatt nagyon jó ötleteket adtatok.
Sql-ba beviszem az id-t és recept nevét.
Azzal működik majd a kereső és a lista.
Magát a recepteket külön külön json-ba tárolom.
Js vagy php az olvasás oldal.
Php a login és bevitel oldal.
Ez nagyon jó kis tanuló oldal.Amit már nem tudok, hogyan mentsem külön file-okba.
File neve egyértelműen az id szám 001, 002...stb -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21642 üzenetére
Ezek szerint az sql egyáltalán nem használható erre. Marad a json.
"1dkg cukor aztán kész.":
ez sok szempontból nem jó.
- nehéz vele számolni, mert ha 1 személyt át állítom 3 személyre, akkor szét szedni, számmá alakítani, művelet, össze rakni...
- mivel webes felületről lesz bevitel íy lenne:
cukor 1 dkg
1 deka cukor
stb
Bonyolult a honlap amit elgondoltam, de ilyenből lehet tanulni -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21638 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mivel ez már nem php így át mentem sql topikba [link]
"nem hiszem, hogy PHP-s SQL videotutorialból ne lenne annyi, mint égen a csillag"
Én egyet se találok. Mindegyik annyi, hogy username, pasword, registration. És itt megáll.
Ez nekem egyik se kell. Sokkal összetettebb database kell nekem, másik topikban leírtam.
Össze dobtam egy json -t, ezek kellenek bele, csak nem tudom hogy néz ez ki sql -ben
[link]Xampp - pont azért ami fentebb volt. Hiba hiba hátán, és félre tanulom/értelmezem, aztán tépem a hajam miért nem jó a szerveren, mikor a gépemen meg jó.
pch: "SQLite+hez nem kell terminálba turkálni."
akarhol nézem mindenhol csak terminal-ban turkálnak. Semmit se találok hogy kell telepíteni, mit kell telepíteni. Csak a terminálos pötyögések. Pedig sokkal jobbnak tűnik mint a mysql, az amit olvastam róla. -
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Excel 3 dolog miatt nem jó:
- nem tudja bárkivel megosztani /biztonsági okból/
- meg kellene tanulnom hozzá a VBA-t /most épp php -vel szórakozom/
- php tudásom nem nő tőlepch: sqlite-hoz alig találok valamit. Mindenhol mysql van, pedig sqlite-t több minden támogatja. De terminal-ban kell pötyörészni, hogy installáljam, és onnan kezelni...nagyon bonyolult.
urandom0: json-t már csináltam. SQL-t még nem , ezért az érdekelne. De a php sql video tutorialok hiányoznak. Nem video tutorial-al az a bajom, hogy elveszek benne, nem értem. Pl a gépemre felrakni mysql-t vagy sqlite -ot nem találtam olyat amit megértenék. Xamp stb kizárt. Talán fent is van az xamp fent van talán még /fogalmam sincs hol kell keresni ha fent is van/, de 1 szer elindítottam, és felraktam inkább a php + apache-t.
Mysql-t installáltam, de véletlen csak a workbench-et raktam véletlen, és nem tudom most hogy kapcsolam össze a php+apache-val, mert arról semmit se találok.
Szerver oldalon tanulni, meg nem tudom jó ötlet-e, mivel free szerver, és nem akarom, hogy tiltsanak, ha valami marhaságot csinálok, vagy túl sokáig vagyok fent... -
lanszelot
addikt
Hello,
Én csak így hobbiból tanulgatok program nyelveket
Gondoltam a páromnak készítenék egy oldalt, ahova beírhatja a receptjeit a füzetéből.
Sütemény nevek lista, hozzá adás.
Listából választva megnézheti a receptet.
Ott megadhaja hány személyre és az összetevők úgy valtoznak.
Illetve hozzáadásra kattintva be kell lépnie és úgy bevinni a hozzávalót, és elkészítést.Json-ban tároljam az adatokat?
Vagy mi a legjobb módszer?
Fontos, hogy könnyen le tudjam menteni saját gépre a teljes oldalt, ha valami lenne a szerverrel ne bukja el.
Ingyenes szervereket használok, mivel ez csak szórakozás. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21626 üzenetére
Nagyon szépem köszönöm a választ mindenkinek.
Én nem használok se live servert, se xampp -ot.
php és apache -t használok.
Többször megszivatott a live szerver, hogy teljesen előlről kellett kezdeni az egész oldalt /js/ és akkor elegem lett, és felraktam rendesen, és így sose volt gondom. Mint ahogy most is kidobja a hibákat.
Ennek nagyon örülök, mert rosszul tanulnám meg. Így pedig látom a hibákat is, ami extra tanulás.Azt nem értem ő miért a végére dobálja a php-t? Hogy jól látható legyen amikor magyaráz? Mert ahogy látom főleg fentre kell tenni, illetve oda ahol lefusson, pl egy kiiratás ne a submit elé írja ki.
Vagy rosszul gondolom?"minden ami kimenetként megjelenik" Ezt a kimenetet még mindig nem értem.
Mi az hogy kimenet? Hova megy ki? Mi küldi ki?
Biztos hatalams marhaságot kérdezek, de ha nem teszem nem fogom megérteni. -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21616 üzenetére
Köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Ez egy oktató videó. Session-t magyarázza itt.
"amúgy annak mi értelme, hogy kiírja a username-t és a passwordöt, és azonnal átirányít?"
Az, hogy ha bejelentkezek a login oldalon, és el kezdek barangolni az oldalak között nem kell minden oldalon bejelentkezni.Ezt mutatja meg ebben a részben.
Azért íratja ki hogy lássuk, hogy oda átvitte."Te látsz olyan időpillanatot a videón, amikor kitöltetlen adatokkal küldi el a formot?"
Igen, amikor átmegy a másik oldalra ott jeleníti meg.
Nekem is átviszi, az jól működik.
Csak nem ugrik át az index06.php oldalról a home.php oldalra.
De ha manuálisan átmegyek a home,php oldalra, akkor nekem is ott a név és jelszó, amit az index06.php oldalon bevittem, csak nem ugrott át.
Neki átugrik, pedig nekem is minden úgy van mint neki."mert ott kimenet van" - mi a kimenet? Ezt nem értem mi az hogy kimenet.
pelyib:
12 perces, nem 4 órás. 3:04:57 től 3:16:47 ig tart.
Minden részt nulláról kezd. -
lanszelot
addikt
válasz
pelyib #21614 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
De neki miért működik úgy?
home.php -ban a logout -nál is működik nekem:<?php
session_start();
?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Login</title>
</head>
<body>
This is the Home page<br>
<form action="index06.php" method="post">
<input type="submit" name="logout" value="logout">
</form>
</body>
</html>
<?php
echo $_SESSION["username"] . "<br>";
echo $_SESSION["password"] . "<br>";
if (isset($_POST["logout"])) {
session_destroy();
header("Location: index06.php");
}
?>pedig itt is lent van
stackoverflow -t olvastam, de egy árva szócskát se értek
"template engine + frameworkot kezdenel hasznalni" ez nem tudom mit jelent
a videót követem, ott így van -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #21612 üzenetére
[link]
ez alapján kezdtem utána járni, de nem találom a hibát.
"php:4" -es sorra utalitt a teljes kod:
<?php
session_start();
?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Login</title>
</head>
<body>
This is the Login page<br>
<form action="index06.php" method="post">
username:<br>
<input type="text" name="username"><br>
password:<br>
<input type="password" name="password"><br>
<input type="submit" name="login" value="login">
</form>
</body>
</html>
<?php
if (isset($_POST["login"])) {
if (!empty($_POST["username"]) && !empty($_POST["password"])) {
$_SESSION["username"] = $_POST["username"];
$_SESSION["password"] = $_POST["password"];
header("Location: home.php");
} else {
echo "Missing username/password";
}
}
?> -
lanszelot
addikt
Hello
Ismét elakadtam.
[link]
3:14:10 -nélheader("Location: home.php");
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at.........on line 33
arra a sorra hivatkozik amit beszúrtam ide, maga a header function-ra
nekem 33 ik sor a videoban 31 ik sor -
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21610 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek.
Így van értelme.
Azt kerestem mi pakolja be a tömbbe az elemeket, ha nincs kijelölve semmi.
Ezért nem szeretem, és nem is használok live server-t.
Nagyon oda kell rá figyelni, és sokszor nem úgy működik ahogy kellene. Több honlapot az elejéről kellett kezdenem a live server miatt. Akkor töröltem végleg. -
lanszelot
addikt
Hello,
[link]
itt 2:26:24-nél neki működik anelkül, hogy bejelölné bármelyik checkbox-ot.
Nekem hibát dob, ha nem jelölök be:
Warning: Undefined array key "foods"Ha bejelölök, akkor annyi van a tömbben amennyit bejelöltem.
Neki mindig mind benne van.
Miért?<body>
<h1>Checkbox 02</h1>
<form action="index04.php" method="post">
<input type="checkbox" name="foods[]" value="Pizza">Pizza<br>
<input type="checkbox" name="foods[]" value="Hamburger">Hamburger<br>
<input type="checkbox" name="foods[]" value="Hotdog">Hotdog<br>
<input type="checkbox" name="foods[]" value="Taco">Taco<br>
<input type="submit" name="submit">
</form>
</body>
</html>
<?php
//02
if (isset($_POST["submit"])) {
$foods = $_POST["foods"];
echo $foods[1];
// foreach ($foods as $food) {
// echo $food . "<br>";
// }
}
?>
Mit rontottam el? -
lanszelot
addikt
Hello
Ez miért nem jó?
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Document</title>
</head>
<body>
<form action="index02.php" method="get">
<label for="">username: </label><br>
<input type="text" name="username"><br>
<label for="">password: </label><br>
<input type="password" name="password"><br>
<input type="submit" value="Log in">
</form>
<form action="index02.php" method="post">
<label for="">username2: </label><br>
<input type="text" name="username2"><br>
<label for="">password2: </label><br>
<input type="password" name="password2"><br>
<input type="submit" value="Log in">
</form>
</body>
</html>
<?php
if (!empty($username) && !empty($password)) {
echo "GET látszik az url -ben<br> Ezáltal a link bookmark -olható<br>";
echo $_GET["username"] . "<br>";
echo "{$_GET["password"]} <br>";
}
if (!empty($username2) && !empty($password2)) {
echo "POST nem látszik az url -ben<br>Emiatt mindig az alap oldalra mutat, nem bookmark -olható<br>";
echo $_POST["username2"] . "<br>";
echo "{$_POST["password2"]} <br>";
}
?>
if nélkül első futásnál hibát dob, és amit nem töltök ki az is folyamatosan.
Ezért tenném bele az if-et. -
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel #21601 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Azt hittem ezt php-val oldják meg, és a php része érdekelt volna.
Amire meg kaptam a választ, és tanulás szempontjából el kezdtem utána olvasni.De email küldésre azt hiszem a bcc és saját magamnak küldés lesz a legegyszerűbb nekem, hisz csak pár embernek küldöm az időpontot.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Van egy kis (5 fő) csoportom akinek minden héten küldök egy emailt, hogy mikor találkozunk.
Mivel nem láthatják egymás adatait, így egyesével kell az emailt szétküldenem.
Arra gondoltam local -on csinálok egy oldalt, amibe beírom mikor találkozunk és gomb nyomásra elküldi egyesével mindenkinek.
Gondolom ezt php-ban tudom megoldani.
Pl beteszem tömb-be az email címeket és for ciklussal végig megyek rajta.
De php tudásom nagyon minimális.
Kérdéseim:
- php-ban csináljam?
- után nézzek utána az email résznek? Jelenleg fogalmam sincs hol kezdjem. -
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ
- 5ik sorban van definiálva utf-8
- localhost-on és másik szerveren jól működik.
"ha ilyen csak text dolgokat akarsz includeolni, akkor ne php vagy html legyen, mert megpróbálja lefordítani, én mikor hasonlót írtam (20éve) hogy text file volt a tartalom, akkor .inc és szövegfile volt amit beincludeolok, akkor nem foglalkozik smemivel"
Ezt nem értem, tudnál rövid példát írni, 1 sor is elég? És hogy hogy mi a file kiterjesztése. -
lanszelot
addikt
Hello,
Ezt nem nagyon tudom leírni, a lényeg szerver gond van de csak php -nál.
Nem értem mi.
php:<?php include('egy.html'); ?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Document</title>
</head>
<body>
</body>
</html>egy html:
<p>áéíőúűüö</p>
<div>
<nav class="nav-area">
<ul>
<li><a class="wether" href="https://www.google.co.uk/">⛅ Időjárás</a></li>
<li><a class="csf" href="https://www.google.co.uk/">👪 Családfa</a></li>
<li><a class="main" href="https://www.google.co.uk/">🏠 Kezdőoldal</a></li>
<li><a class="study" href="#">📚 Tanulás</a></li>
<li><a href="#">🐈 Szórakozás <span id="bal">◀</span> <span id="le">▼</span></a>
<ul>
<li><a href="https://www.google.co.uk/">📆 Naptár</a></li>
<li><a href="https://www.google.co.uk/">📖 Hangoskönyvek</a></li>
<li><a href="https://www.google.co.uk/">👻 Ghostbusters</a></li>
<li><a href="https://www.google.co.uk/">👱 Beni</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</nav>
</div>Ha egy html -ből kitörlök egy "li" tag-et akkor már jó. Mindegy melyiket.
Ha csak üres nav, ul, li, a tageket hozok létre akkor nem hozza a hibát.
nem tudom mi van lekorlátozva a szerverenhiba:
de ha egy "li" tag-et kitörlök, akkor jó:
Nem kell a végéről, bárhonnan törlöm, akkor jóHa javascripttel illesztem be ugyanezt, semmi gond.
-
lanszelot
addikt
Teljesen mindegy hova rakom az include-t.
Közben megvan a megoldás, amit nem értek:
php file -ból kitöröltem aecho '
és a legvégén a bezáró'
jelet
és jó lettazért van az echo -nak külön sora, mert azt is kiírja az aposztrófokkal együtt mint html text
Ezt nem értem...
Átírtam a code.php -t code.html -re és úgy is ugyanaz. Tehát html-nek értelmezi.
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szepen a válaszokat.
#21551 -ben leírtam mi van benne, nem csak egy üres nav.
itt a teljes kód:
html file:<?php include('code.php') ?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<title>Belepes</title>
</head>
<body>
</body>
</html>php file:
echo '<div>
<nav class="nav-area">
<ul>
<li><a href="#">⛅ Időjárás</a></li>
<li><a href="#">👪 Családfa</a></li>
<li><a href="#">🏠 Kezdőoldal</a></li>
<li><a class="active" href="#">📚 Tanulás</a></li>
<li><a href="#">🐈 Szórakozás <span id="bal">◀</span> <span id="le">▼</span></a>
<ul>
<li><a href="#">📆 Naptár</a></li>
<li><a href="#">📖 Hangoskönyvek</a></li>
<li><a href="#">👻 Ghostbusters</a></li>
<li><a href="#">👱 Beni</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</nav>
</div>'SUPREME7:
Vs Code -t használok, az alapból uft8 -ba menti.
Nem üres sor van, hanem az echo van benne. -
lanszelot
addikt
A html file 1 sorába tettem a php include-t.
De átraktam body első sorába is, és ugyanúgy "echo" külön üres sort tör magának
Csak ennyi van benne, semmi több.
Üres html file, php include -val.
Php file:ban pedig csak 1db echo és a html tag-ek benne.
Semmi más. Raktam hozzá css filet, hátha, de max minuszba tolhatom a nav bar-t.
tag-ek jól vannak lezárva, most átnéztem.
Egy div-ben, egy nav, egy ul és pár li , ennyi van benne.
Mindnek van lezáró tag. -
lanszelot
addikt
Hello,
Html-be beraktam egy include php file-t.
Abban a php file-ban kiíratom a nav bar-techo '<nav> </nav>'
A gondom az, hogy az echo egy üres sort tör magának.
Így a nav bar nem a lap tetején van.
Hogy tudom ezt megoldani? -
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #21495 üzenetére
Kérlek legközelebb olvasd el mire válaszolsz, és mit válaszolsz."1984-től 1987-ig készült, 1987-ben bemutatott" Ez a te linked.
Időrendben, mert látom nem működik nálad a görgetés
"Kár, hogy nem lehet javítani."
"Nem hozzá adni, hanem javítani nem lehet."
"ott nem lehet megváltoztatni az évet"
Nem foglalkoznak a Jelentéssel, már rég elküldtem.Illetve sokat hiába javított, akkor sincs a listában."nekem nem sok közöm van a filmes témákhoz" - akkor nem értem miért nem a php kérdésemre válaszoltál
-
lanszelot
addikt
Hello,
Tegnap frissítettem a php -t a W10 -en 8.2 -re.
Ebben már nincs recomended ini file.
Van development és production. Melyik felel meg a recomended -nek?Másik kérdésem:
W3 -on van ingyenes honlapjukról szerkeszthető php tárhely [link]
Ezt használja/ta valaki? Hogy működik? Telefonról is jól lehet használni? -
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs #21488 üzenetére
Nem hozzá adni, hanem javítani nem lehet.
Ha magyar tv adások 1966 lekérem, nekem az üres. De ha rákeresel pl: "Én, Strasznov Ignác, a szélhámos" , akkor benne van a listában. Tehát javítani kellene.
De 1966 -ban ott volt még a "Princ, a katona" , azt se hozza ha az 1966 -os évszámot lekérem.
De van még ilyen. Benne van, de valamiért nem hozza az adott évszámnál. -
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs #21481 üzenetére
Én nem a Tenkes Kapitány -t keresem.
A magyar sorozatokat.
Példának írtam a Tenkes kapitányt.
Rákeresek az évszámra, és csak a magyar sorozatok jöjjenek ki
Vagy magyar film abban az évben.
Nem kód érdekel, hanem hogy aCURLOPT_URL => "https://
az url -be mit kell beírni, hogy csak a magyart hozza ki
Bocsánat ha félre érthetően irtam -
lanszelot
addikt
Hello,
Még egy kérdésem volna a TMDB -vel kapcsolatban:
Hogyan tudom a magyar filmeket, vagy sorozatokat kikérni?
Sehol se találom: pl tenkes kapitánya 1965 -
lanszelot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest