Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
De miért Youtube-on meg random oldalakon nézelődsz? Ott a php.net hivatalos doksija. Nézd meg, hogy mit ír!
Windows users must enable php_sqlite3.dll in order to use this extension. This DLL is included with Windows distributions of PHP.
Azaz, nem kell letölteni semmit sehonnan sem.
Én most kipróbáltam, két dolgot kellett csak átírnom a php.ini-ben. Azextension=sqlite3sor elől kivettem a pontosvesszőt (látom, ezt te is megcsináltad), utána ráprobáltam, de kiírta, hogy nem találja a megadott modult (és hogy ő a C:\php\ext\sqlite mappában kereste). Utána megpróbáltam átírni azsqlite3.extension_dirbeállítást átírni, de ez sem segített, továbbra is azt írta ki, hogy a megadott modul nem található.
Aztán megnéztem, hogy a php_sqlite3.dll, amit a hivatalos dokumentáció ír, hol van. Ez nálam aD:\php8.3.2\extmappában van.
Aztán rákerestem a php.ini-ben arra, hogy "extension", és találtam egy ilyen beállítást, hogy extension_dir. Ide beírtam, hogy "D:\php8.3.2\ext", és onnantól fogva megy az SQLite, ennyi.Te is írd át a php.ini-ben az extension_dir változódat arra a mappára, ahol vannak az extensionök, és menni fog.
Tanulj meg kicsit célirányosabban keresni, és először mindig a hivatalos dokumentációt nézegesd, ne Youtube-ról meg random oldalakról szedd az infót! -
válasz
lanszelot
üzenetére
MI a a php verzio?
As of PHP 7.4.0 » libsqlite ≥ 3.7.4 is required. Formerly, the bundled libsqlite could have been used instead.plusz:
Note: Additional setup on Windows as of PHP 7.4.0
In order for this extension to work, there are DLL files that must be available to the Windows system PATH. For information on how to do this, see the FAQ entitled "How do I add my PHP directory to the PATH on Windows". Although copying DLL files from the PHP folder into the Windows system directory also works (because the system directory is by default in the system's PATH), this is not recommended. This extension requires the following files to be in the PATH: libsqlite3.dll.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest