Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Kezdődik azzal hogy biztonsági rést nyit. Ki is írja telepítésnél.
Hát én most feltelepítettem a XAMPP-ot, de ilyen kiírást nem láttam.
Az igaz, hogy ha olyan programot futtatsz a gépeden, ami portot nyit és hallgatózik rajta, akkor az biztonsági rést is jelenthet. De ez ugyanúgy igaz arra az Apache-ra, amit te telepítettél és te futtatsz, mint a XAMPP-ra.
Egyébként ha tűzfalon beállítod, hogy külső hálózatot ne tudjon elérni a program, akkor nem jelent veszélyt.a kikomentezett semmit
Semmit nem ír ki? Akkor valószínűleg nincs a $data változóban semmi, vagy talán nem is létezik. Hogy olvasod be a JSON fájlt?
A c:\php mappád tartalmát le tudod screenshotolni? Illetve az Apache konfigurácós fájlának tartalmát is feltölthetnéd valahova. Vagy írd le, honnan töltötted le és hogy telepítetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest