- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
De miért Youtube-on meg random oldalakon nézelődsz? Ott a php.net hivatalos doksija. Nézd meg, hogy mit ír!
Windows users must enable php_sqlite3.dll in order to use this extension. This DLL is included with Windows distributions of PHP.
Azaz, nem kell letölteni semmit sehonnan sem.
Én most kipróbáltam, két dolgot kellett csak átírnom a php.ini-ben. Azextension=sqlite3sor elől kivettem a pontosvesszőt (látom, ezt te is megcsináltad), utána ráprobáltam, de kiírta, hogy nem találja a megadott modult (és hogy ő a C:\php\ext\sqlite mappában kereste). Utána megpróbáltam átírni azsqlite3.extension_dirbeállítást átírni, de ez sem segített, továbbra is azt írta ki, hogy a megadott modul nem található.
Aztán megnéztem, hogy a php_sqlite3.dll, amit a hivatalos dokumentáció ír, hol van. Ez nálam aD:\php8.3.2\extmappában van.
Aztán rákerestem a php.ini-ben arra, hogy "extension", és találtam egy ilyen beállítást, hogy extension_dir. Ide beírtam, hogy "D:\php8.3.2\ext", és onnantól fogva megy az SQLite, ennyi.Te is írd át a php.ini-ben az extension_dir változódat arra a mappára, ahol vannak az extensionök, és menni fog.
Tanulj meg kicsit célirányosabban keresni, és először mindig a hivatalos dokumentációt nézegesd, ne Youtube-ról meg random oldalakról szedd az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs