- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21763 üzenetére
Tehát az a szerver kell ahol a php fut.
De van nekem felhasználónevem? Vagy 4 éve raktam fel, nem emlékszem, ha adtam.meg. Covid kezdetekor kezdtem tanulni.Viszont se form, se json, se mysql.
Json-el kezdtem, azzal csináltam meg először, azt mondtátok az nem jó , ezért újra kezdtem.
Majd azt mondtátok az se jó, így újra kezdtem.
Majd form-al csináltam azt mondtátok az se jó, A form-ost is megcsináltam cooki-val, de olvastam, hogy localstorage -val kellett volna.
így 4szer is újra írtam az egészet. Html és js-el.
Most már ez se jó, mégis a form kell.Teljesen össze vagyok zavarodva. 5ször már nem írom újra.
Vagy a form-ost vagy a html+js-t valahogy meg mókolom.Ez a fetch izét egyáltalán nem értem, ez nem fog nekem menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest