- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11806 üzenetére
Az opkg update leszedi az összes csomagot becsomagolva, de abban nincs benne. A linkről amit küldtél külön letöltöttem a zoneinfo-europe_2011n-1_ar71xx.ipk-t és bemásoltam a /var/opkg-lists-be, újra se indítottam a lighttpd-t és láss csodát: M Ű K Ö D I K !
Nagyon köszönöm a segítséget!!!BLacee
-
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11799 üzenetére
Sajnos semmi változás, különben már sűrűn köszöntem volna a segítséget!
El nem tudom képzelni mi kell még neki... -
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11796 üzenetére
Újabb reménysugár... ...volt.
A zoneinfo-core installja lefut, de a zoneinfo-europe -ra azt mondja:
Unknown package 'zoneinfo-europe'
Nem találja szegényke. Ő ugyanis a vargalex.uw.hu -ról rántja le a csomagokat, és azok közt nincs.
A /etc/config/system idevonatkozó része így néz ki nálam:
config 'system'
option 'hostname' 'OpenWrt'
option 'zonename' 'Europe/Budapest'
option 'timezone' 'CET-1CEST,M3.5.0,M10.5.0/3'
option 'conloglevel' '7'
option 'cronloglevel' '8' -
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11779 üzenetére
(#11779) Sk8erPeter,
Köszi a segítőkészségedet, de az utóbbi linkjeid tartalmát már "átnyálaztam" rég. Egyébként azok a doksik nagyon hasznosak, de az ott lévő beállítások nálam OK-k, és nem is térnek ki az én problémámra. Biztos, hogy jó az általam írt PHP kód, mert kipróbáltam ultrawebes tárhelyen és ott futtatva csont nélkül működik a date() függvény.
Biztos, hogy OpenWRT-s konf-oknál keresendő a megoldás. Nyomozok tovább, de ha esetleg belebotlasz ilyen infoba, jelezd légyszi'! Köszi
Üdv.: BLacee
-
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11770 üzenetére
Nem írtam le valóban a talált megoldást, de az volt, hogy hozzak létre a /etc -ben egy hivatkozást a /usr/share/zoneinfo -ban az Europe/Budapest -re. Ez persze nem hozott eredményt mert ezen az elérési úton nincs semmi, konkrétan már a zoneinfo sem volt meg. Azt létrehoztam, de persze az üres...
Az általad küldött linkeken levő megoldások sem jók nekem mert az egyiknél Apache a webserver a másikakban pedig olyan parancsok vannak amit ez az OpenWRT -s linux nem ismer.
Ettől függetlenül nem kizárt, hogy én is bénáztam valahol. Ha van még ötlet, szívesen fogadom.
-
blacee
csendes tag
Sziasztok!
WR1043ND (OpenWRT) routeren futtatok egy 1.4.29-3 lighttpd webszervert PHP 5.3.10-1 -el "kiegészítve". Be vannak konfigurálva, minden megy kintről is bentről is. Olyan gondom van, hogy ha egy php oldalon a date() függvényt akarom használni, (pl.: print date("Y-m-d H:i:s"); ) akkor
"Fatal error: date() [<a href='function.date'>function.date</a>]: Timezone database is corrupt - this should *never* happen!"
hibával leáll. Neten fellelt megoldás sem működik. Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged