- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Van a WordPress-hez egy jó kis plugin, mely a sidebarba integrálja a registration form-ot, tehát rögtön lehet regelni nagyon könnyen, kikerüljük az alap WP reg form-ot. Azaz csak kerülnénk, mert a Regisztráció gomb után (ha sikeres a reg, akkor is!) továbbít a wp-reg oldalára, amit vagy szeretnék elkerülni, vagy úgy lenne jó, ha új oldalban nyílna meg.Az egész kódot nem akartam betenni, de kikerestem (a szerintem) problémás részt:
function the_registration_form($args=null) {
$register_button=__('Register');
if(isset($args['register_button'])) $register_button = $args['register_button'];
?>
<form class="registerform" name="registerform" id="registerform" action="<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login_post') ?>" method="post">Szóval azt szeretném elérni, hogy a feketével kiemelt oldal új oldalon nyíljon meg.
Előre is köszönöm a helpet! -
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4723 üzenetére
Igen, azok teljes html oldalak, amiket behív a parancs a középső div-be. Ha csak a body részt hagyom meg, ahogy az oldal ajánlja akkor a hibák száma felugrik 20-ról negyvenre. De így reggel friss fejjel belegondolva igazad lehet, vmit nem jól csinálhattam mikor kiszedtem a htmlt. Köszi a segítséget, megpróbálom még kijavítani az eredeti oldalt, ha nagyon nem megy akkor mehet Quentin tanácsa...
Köszi a segítséget mindenkinek, előre is, mert szvsz fogok még feltenni hülye kérdéseket
-
Narancs
őstag
válasz
Sk8erPeter #4715 üzenetére
Mert már ott van a tárhely és domain, jövő márciusig kifizetve
Amúgy mennyit számít SEO-nál a teljesen valid oldal? Mert bakker, ahogy a dolgok jelenleg állnak, én nem tudom másképp megoldani a kis alap menümet, mint PHP GET-tel, amit a validátor nagyon kifogásol. Ezért akartam WP-t, valami nagyon személyre szabható témával (pl Atahualpa), mert az tuti valid lenne, csak nem tudom mennyit számít ez, mert ha alig akkor inkább nem szenvednék vele. (De érdekes, hogy freewebre felhúztam a WP-t, és mindegyik sablonnal 13 hibát dob a validátorral, mégpedig a felső fw-s reklám fejléc miatt)
-
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4711 üzenetére
Köszi de ez sajnos FW nekem meg UW kéne
Btw megpróbáltam a "rendes" fizetett tárhelyre feltenni, ugyanazt írta ki
Az ügyfélkód már nem tudom merre kószál, de 8 után nem kérik a telefonban, hanem rögtön kapcsolják a műszakis embert, szóval 8 után megpróbálpm telefonon kideríteni, hogyan kéne ennek mennie UW-n. Amúgy lehet az egész felesleges, csak azért akarom átállítani CMS-re a nagybátyámnak csinált oldalt mert az általam összelapátolt PHP get-es menürendszer minden csak nem valid.
De ha tudtok valami jobb megoldást mint a PHP get egy ilyen egyszerű menü megcsinálásához akkor felesleges ez az egész WP-t az uw-re projekt. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
WordPress-t próbáltam feltolni UW-s szerverre, elvileg működnie kéne, de miután beállítom a wp-config file-ban az adatbázis adatokat ezt a hibát dobja az oldal:
HIBA - 502
A PHP script tullepte a maximalis futasi idot!Mi a cica lehet a baja?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest