- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Van a WordPress-hez egy jó kis plugin, mely a sidebarba integrálja a registration form-ot, tehát rögtön lehet regelni nagyon könnyen, kikerüljük az alap WP reg form-ot. Azaz csak kerülnénk, mert a Regisztráció gomb után (ha sikeres a reg, akkor is!) továbbít a wp-reg oldalára, amit vagy szeretnék elkerülni, vagy úgy lenne jó, ha új oldalban nyílna meg.Az egész kódot nem akartam betenni, de kikerestem (a szerintem) problémás részt:
function the_registration_form($args=null) {
$register_button=__('Register');
if(isset($args['register_button'])) $register_button = $args['register_button'];
?>
<form class="registerform" name="registerform" id="registerform" action="<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login_post') ?>" method="post">Szóval azt szeretném elérni, hogy a feketével kiemelt oldal új oldalon nyíljon meg.
Előre is köszönöm a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest