- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Ez nem rossz programozó, hanem egy kókler vérpistike.
A leírtak alapján a kérdéses személy, megrekedt a php24 óra alatt könyv szintjén. Ez mondjuk 1 hónap után nem gáz, de több év alatt, igazi teljesítmény, hogy semmi nem ragadt rá.Tény, hogy a kezdeti tanulási ideje rövid a nyelvnek és a nyelv lehetőségei is adottak a gányoláshoz, azáltal ki is termeli a tehetségtelen kóklereket, sajnos.
Na pont az ilyenek májer balf@szok miatt van meg a php fejlesztőkről az általános lenéző vélemény.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?"
Ha már így kérdezted: sallert.
Amúgy a többivel is teljesen egyetértek, a változóneves problémát soha nem értettem, szerintem is sokkal jobb egy jó hosszú, de beszédes és félreérthetetlen változónév plusz karakterekkel, mint egy lerövidített szarság, amiből semmire nem tudsz következtetni, csak egy dolgot tudsz tenni, hogy visszamész a legelejére, ahol inicializálja vagy épp megváltoztatja a változó értékét, és megpróbálod kinyomozni, hogy mi a franc az, esetleg még debuggolást sem úszod meg. Aztán egy replace all valami értelmes változónévre.
Nem tudom, egyes önjelölt programozózsenik miért gondolják úgy, hogy pozitívan hat a teljesítményre vagy a munkatempóra, ha $a, $b jellegű változóneveket használnak.
Ez az initscreen/endscreen meg úgy gány, ahogy van. Nem véletlenül találták ki a template-ezést.
Sajnos vannak menthetetlen esetek, én is találkoztam már ilyennel (kedvelt kolléga volt), akinek hiába adsz elő normális érveket (lásd amiket mondtál is), ő akkor is jobban tudja (a legerőszakosabb, legokoskodóbb fajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 3D nyomtatás és tervezés!
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest