Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?"
Ha már így kérdezted: sallert.
Amúgy a többivel is teljesen egyetértek, a változóneves problémát soha nem értettem, szerintem is sokkal jobb egy jó hosszú, de beszédes és félreérthetetlen változónév plusz karakterekkel, mint egy lerövidített szarság, amiből semmire nem tudsz következtetni, csak egy dolgot tudsz tenni, hogy visszamész a legelejére, ahol inicializálja vagy épp megváltoztatja a változó értékét, és megpróbálod kinyomozni, hogy mi a franc az, esetleg még debuggolást sem úszod meg. Aztán egy replace all valami értelmes változónévre.
Nem tudom, egyes önjelölt programozózsenik miért gondolják úgy, hogy pozitívan hat a teljesítményre vagy a munkatempóra, ha $a, $b jellegű változóneveket használnak.
Ez az initscreen/endscreen meg úgy gány, ahogy van. Nem véletlenül találták ki a template-ezést.
Sajnos vannak menthetetlen esetek, én is találkoztam már ilyennel (kedvelt kolléga volt), akinek hiába adsz elő normális érveket (lásd amiket mondtál is), ő akkor is jobban tudja (a legerőszakosabb, legokoskodóbb fajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Háztartási gépek
- Bundle topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest