- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #8018 üzenetére
Igen, igazad van, meg érzem is magamon ezt a sok szívást rajta, először szerintem megnézek egy másik könyvet, amely tágabban belemegy a php és mysql-be. De mégis kezdőknek írt. Amit te is írtál.
A főprofilom fejlesztesnél, remélem nem php lesz
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.
Visszont hobbi szinten akarok majd egy ilyen fél facebookos oldalt, meg hirdető oldalt létrehozni és üzemeltetni. Ezért is gonolkoztam a webshopban, mert az elég komplex hozzá. Bár lehet az már túlkomplex is lenne.
Előbb akkor átnézem azokat, amiket te is írtál
Aztán majd utána jövők, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest