Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fordfairlane #6706 üzenetére
Csak az sf1-el van tapasztalatom, de szerintem simán megoldható a fokozatos átállás - bár ez függ a régi oldal felépítésétől is. A default redirect rule-ok úgy vannak összerakva, hogy ha amúgy nem létező filet kérsz, akkor megy a front controllernek a kérés, amúgy kiszolgálja amazt (lásd például a képeket, css-eket).
Ha a régi oldalad úgy működött, hogy minden file egy-egy belépési pont volt, akkor elkezded átírni fokozatosan, a régi fileokat törlöd, és máris a sf kapja meg a kérést és tudja feldolgozni. Ha elég perverz vagy, úgy rakod össze a route-jaid, hogy pontosan ugyanaz legyen az új url, mint a régi
-
fordfairlane
veterán
válasz
Bocs, nagy hülyeséget írtam, de csak most vettem észre.
Mostanában ritkán kezdek úgy oldalba
helyett
"Mostanában ritkán kezdek új oldalba"
Tehát a problémám az, hogy úgy kéne a Symfonyt beüzemelni, és gyakorolni a használatát mondjuk egy úgy moduljánál, hogy a site többi részéhez ne kelljen hozzányúlni.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Jelenleg én is az útvonalakkal vesződöm. Viszont rengeteg előnye van. Tanulni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged