- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #4962 üzenetére
"Azért van ott az ob_start() mert már megszoktam a használatát, akár milyen kicsi is a program használom."
Csak akkor használd, ha nagyon muszáj, mert egyébként nagyon rossz programozási gyakorlathoz vezethet, és más számára is kevésbé áttekinthető a program.
Ezenkívül tök felesleges ott alkalmazni, ahol egyáltalán nincs rá szükség (pl. nem akarsz az output után még átirányítani header()-rel), na meg ellenkezik az MVC-szemlélettel.
(Egy szóval: gányolás!)
"Miért baj echo-zni a statikus dolgokat?"
Felesleges lassítani a megjelenítést, ha gyorsabb is lehet. És megint csak az átláthatóság..."így olvastam a leírásokat a neten"
A net tele van szeméttel...--
Geshi-vel kapcsolatban: már eleve az example.php sem megy? Nem néztem bele a kódjába, de elvileg nem kéne, hogy baja legyen magasabb számú PHP-verziókkal, de esetleg adhatnál neki egy próbát, hogy kipróbáld korábbival, mint az 5.3.0. Bár szerintem valahol máshol lesz a hiba.
A MySQL-rész NÉLKÜL is kipróbáltad már a kódodat? Ha anélkül sem megy, akkor nem az adatbázissal hozható kapcsolatba, legalább akkor ezt ki lehet zárni.Szerk.: ja, amúgy a kódodban az hibás, hogy a megjelenítés során is escape-elve jelennek meg az idézőjelek, aposztrófok és egyéb speciális karakterek (pl. echo \"valami\"
. Ettől függetlenül működik, csak rosszul jelenik meg a kód.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #4962 üzenetére
Azonnal ISE500, vagy pár másodperc várakozás után? Utóbbi esetben kifogysz a futási időből, a hibaüzenetet meg elrejti a php (display_errors = off). Pechedre az ezt megnövelő függvény a legtöbb ingyenes tárhelyen tiltva van, de azért egy próbát megér: set_time_limit().
Új hozzászólás Aktív témák
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest