- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #4962 üzenetére
"Azért van ott az ob_start() mert már megszoktam a használatát, akár milyen kicsi is a program használom."
Csak akkor használd, ha nagyon muszáj, mert egyébként nagyon rossz programozási gyakorlathoz vezethet, és más számára is kevésbé áttekinthető a program.
Ezenkívül tök felesleges ott alkalmazni, ahol egyáltalán nincs rá szükség (pl. nem akarsz az output után még átirányítani header()-rel), na meg ellenkezik az MVC-szemlélettel.
(Egy szóval: gányolás!)
"Miért baj echo-zni a statikus dolgokat?"
Felesleges lassítani a megjelenítést, ha gyorsabb is lehet. És megint csak az átláthatóság..."így olvastam a leírásokat a neten"
A net tele van szeméttel...--
Geshi-vel kapcsolatban: már eleve az example.php sem megy? Nem néztem bele a kódjába, de elvileg nem kéne, hogy baja legyen magasabb számú PHP-verziókkal, de esetleg adhatnál neki egy próbát, hogy kipróbáld korábbival, mint az 5.3.0. Bár szerintem valahol máshol lesz a hiba.
A MySQL-rész NÉLKÜL is kipróbáltad már a kódodat? Ha anélkül sem megy, akkor nem az adatbázissal hozható kapcsolatba, legalább akkor ezt ki lehet zárni.Szerk.: ja, amúgy a kódodban az hibás, hogy a megjelenítés során is escape-elve jelennek meg az idézőjelek, aposztrófok és egyéb speciális karakterek (pl. echo \"valami\"
. Ettől függetlenül működik, csak rosszul jelenik meg a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest