Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Nem azért akartam felvenni valakit MSN-re, hogy a mentorom legyen, hanem, hogy 1-2 naponta ha elakadok akkor 2 percet szánjon rám, hogy meg tudja válaszolni a kérdésem.
Bocs, ha a class nem az aminek írtam, valahogy nem érzem a fontosságát annak, hogy a classt a saját fejemben parancsnak vagy kulcsszónak írom le
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.
Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.