Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Nem azért akartam felvenni valakit MSN-re, hogy a mentorom legyen, hanem, hogy 1-2 naponta ha elakadok akkor 2 percet szánjon rám, hogy meg tudja válaszolni a kérdésem.
Bocs, ha a class nem az aminek írtam, valahogy nem érzem a fontosságát annak, hogy a classt a saját fejemben parancsnak vagy kulcsszónak írom le
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.
Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.