Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dany27

őstag

válasz Sk8erPeter #3332 üzenetére

A PHP5 24 óra az megvan csak gépen scannelve és gépen nem szeretek olvasni! Meg elég homályos de elég jól magyaráz!
    Igazából eddig a PHP.net-ről szedtem csak tudod ilyen webes nyelvet nem ismerek még egyet sem így nem tudom hogy mik a lehetőségek a nyelvben!
    Mivel suliba is most kezdtük a PHP-t meg már régóta kacérkodtam vele így nekiállok magamtól mivel suliba nem haladunk színte semmit.
    Haver meg én meg eldolgozgatunk a magunk gyorsabb tempojába azt a tanár már nem is szól érte ha nem azt csináljuk amit a többiek mert leszűri abból amit csinálunk h mi gyorsabban haladunk.

Mivel ugye az alap programozási tudás adott pascal meg Basic után így nem nehéz haladni ha ismerjük a szintakszisát! Csak ugye ez webes dolog így ebben vannak olyan adottságok amik csak webes nyelvekre jellemzőek!
    Ezért kellene egy olyan könyv ami jól tárgyalja a különböző funkciókat! Szóval nem azt kell el magyarázni hogy mi a for ciklus meg milyen a hátul tesztelős ciklus meg mi az a switch és társai ezeket tudom mivel van más nyelvben is csak max másképp egy kicsit!

Jah és SQL-el sem vagyok haragban ebből is van egy kis ismeretem...

Új hozzászólás Aktív témák