Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ne haragudj, hogy 100+1-edjére is visszakérdezek
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.Ha csak mentesz akkor ne php-ból futtasd mert felesleges.
Cron job-ként fog futni a backup, viszont ott .php szkriptet hívok majd meg, és minden példában így is láttam. (Ezt is csak szolgáltatónál tudom majd élesben kipróbálni.) Mire érted azt, hogy ne php-ból futtassam? Php-ban írtam meg mindent hozzá, kapcsolódás az adatbázishoz, backup, tömörítés, felhőbe feltöltés stb. Ez van egy .php szkriptben, ezt fogom majd valamilyen időközönként futtatni:* * * * * /usr/bin/php /home/user/public_html/index.php > /dev/null 2>&1
(csak copy-paste egy sample linkről)Ha mentés előtt valamit csinálsz, pl. takarítasz
Takarítani? Bocs, tényleg olyan balféknek érzem magam, de nem értem, mire gondolsz. Az egész processzben, de még az egész életciklus alatt sem volt takarítás "betervezve". Milyen takarításra gondolsz?Én csak örülök és hálás vagyok, ha tippeket kapok, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Szóval ha előtte takarítani kell (vagy előtte-utána bármi mást), kérlek, terelj a helyes irányba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.