- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ne haragudj, hogy 100+1-edjére is visszakérdezek
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.
Ha csak mentesz akkor ne php-ból futtasd mert felesleges.
Cron job-ként fog futni a backup, viszont ott .php szkriptet hívok majd meg, és minden példában így is láttam. (Ezt is csak szolgáltatónál tudom majd élesben kipróbálni.) Mire érted azt, hogy ne php-ból futtassam? Php-ban írtam meg mindent hozzá, kapcsolódás az adatbázishoz, backup, tömörítés, felhőbe feltöltés stb. Ez van egy .php szkriptben, ezt fogom majd valamilyen időközönként futtatni:* * * * * /usr/bin/php /home/user/public_html/index.php > /dev/null 2>&1
(csak copy-paste egy sample linkről)Ha mentés előtt valamit csinálsz, pl. takarítasz
Takarítani? Bocs, tényleg olyan balféknek érzem magam, de nem értem, mire gondolsz. Az egész processzben, de még az egész életciklus alatt sem volt takarítás "betervezve". Milyen takarításra gondolsz?Én csak örülök és hálás vagyok, ha tippeket kapok, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Szóval ha előtte takarítani kell (vagy előtte-utána bármi mást), kérlek, terelj a helyes irányba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest