- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20625 üzenetére
Nincs itt nagy baj, se tervezési hiba. (@polymorphin) Sok helyen van meghívva már a függvény, el akartam kerülni, hogy mindenhol át kelljen írni a paraméterezés miatt.
De ha aglobal
kerülendő (mi miatt amúgy?), akkor inkább átírom.@SUPREME7: Írtam is, hogy a global-lal próbáltam, de valamiért az egyik függvénynél/értéknél nem volt hajlandó működni. De mindegy is, nem is javasolt, meg inkább megcsinálom az átírást.
Köszi.
Amúgy az bonyolítja be nagyon nálam, hogy 23 db külső forrásból kell dolgoznom, és 24 féle képpen kezelik a dolgokat, amit nekem egy szkriptben kell lekezelni, és ez néha kuszává teszi.
Most a legtöbb probléma a következő miatt jött fel:
Írtam korábban, hogy ellenőriznem kellett, hogy valid linkekkel dolgozom-e. Ott ugye jött az átirányítás "problémája". Megoldottam.
De aztán jött az, hogycurl
-lel (is) kell dolgoznom ezeknek a linkeknek a tartalmán. És most pont az átirányítós probléma miatt jött fel egy újabb:
"failed to open stream: Redirection limit reached, aborting"Kiszedtem hát a header-ből a "Location" alól (persze ettől bonyolultabban), mert ugye így megvan a végső cím, és akkor nem lesz ilyen átirányítós probléma.
De aztán jött egy olyan forrás, ahol nemes egyszerűséggel a "Location"-be (már ha épp így írják, és nem csupa kisbetűvel) már nem a teljes átirányított linket rakják be (mert hát ugye miért is lenne egységes), csak a domain utáni részt. Pl. ha a domain https://www.oldal.hu/, és a "Location"-be csak annyi kerül, hogy "/aloldal/cikk.html".És ez mind abba a funkcióba kellett hogy kerüljön, aminek csak annyi dolga lett volna eredetileg, hogy valid-e a link vagy sem.
Na az ilyenek teszik egyre bonyolultabbá és kuszábbá a szkriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest