Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Nincs itt nagy baj, se tervezési hiba. (@polymorphin) Sok helyen van meghívva már a függvény, el akartam kerülni, hogy mindenhol át kelljen írni a paraméterezés miatt.
De ha aglobalkerülendő (mi miatt amúgy?), akkor inkább átírom.@SUPREME7: Írtam is, hogy a global-lal próbáltam, de valamiért az egyik függvénynél/értéknél nem volt hajlandó működni. De mindegy is, nem is javasolt, meg inkább megcsinálom az átírást.
Köszi.
Amúgy az bonyolítja be nagyon nálam, hogy 23 db külső forrásból kell dolgoznom, és 24 féle képpen kezelik a dolgokat, amit nekem egy szkriptben kell lekezelni, és ez néha kuszává teszi.
Most a legtöbb probléma a következő miatt jött fel:
Írtam korábban, hogy ellenőriznem kellett, hogy valid linkekkel dolgozom-e. Ott ugye jött az átirányítás "problémája". Megoldottam.
De aztán jött az, hogycurl-lel (is) kell dolgoznom ezeknek a linkeknek a tartalmán. És most pont az átirányítós probléma miatt jött fel egy újabb:
"failed to open stream: Redirection limit reached, aborting"Kiszedtem hát a header-ből a "Location" alól (persze ettől bonyolultabban), mert ugye így megvan a végső cím, és akkor nem lesz ilyen átirányítós probléma.
De aztán jött egy olyan forrás, ahol nemes egyszerűséggel a "Location"-be (már ha épp így írják, és nem csupa kisbetűvel) már nem a teljes átirányított linket rakják be (mert hát ugye miért is lenne egységes), csak a domain utáni részt. Pl. ha a domain https://www.oldal.hu/, és a "Location"-be csak annyi kerül, hogy "/aloldal/cikk.html".És ez mind abba a funkcióba kellett hogy kerüljön, aminek csak annyi dolga lett volna eredetileg, hogy valid-e a link vagy sem.
Na az ilyenek teszik egyre bonyolultabbá és kuszábbá a szkriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest