Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
"a backend legyen ami a frontot kiszolgálja és ne a front tárolja az adatokat"
Nekem az is fontos, hogyha az azonosítás megtörtént, akkor felesleges minden egyes lapbetöltés esetén újra validálni és újra lekérni az adatokat. Persze biztos vagyok benne, hogy állandó validálás mellett biztonságosabb a rendszer, viszont a szerverrel való kommunikációt is szeretném minimalizálni.
#20425 Mike
"a session id a serveren van, a php fér csak hozzá, nem kell utaztatni a front és a back között
amelyik php filet session_starttal kezded az hozzáfér a sessionhöz és az abban tárolt adatokhoz, tehát a postba már nem kell beletenni"Már rájöttem hogy a session a php-ben van, de a böngésző egy session cookie-val olvassa be az aktuális session tartalmát a phpből. Én nem php fájlon szeretném megkapni az adatokat és nem is a szerveren, hanem egy php mentes frontenden, ami akár a localhoston vagy másik domainen van. Ehhez viszont elkerülhetetlen a session_id utaztatása és adott esetbe $_POST-ban történő visszaküldése, legalábbis ebben a rendszerben.
"session_id("most_éppen_itt_repül_a_kismadár_a_session_id");
session_start();"
"Küldhet viszont session id-t post vagy get üzenet formájában (én a post-ot szeretem)"Ohhhh. Ez az amit kerestem . Végre leesett

Sikerült is alkotnom egy kis frontendet, amivel lehet generálni sessiont, azt lementi magának a kis sütijébe és ha kell neki valami a sessionból, akkor csak $_POST-ban vissza küldi a backendnek a session_id-t és az erre JSON választ ad az $_POST-ban küldött session_id szerint.
A backend forráskód fájlok itt érhetők el:
Ez ami generál egy sessiont és ez, ami megnyitja a postban küldött sessiont.
Frontend forráskód
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő