Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Bakker. Kicsit próbáld má' meg megerőltetni magad.
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel."Valaki esetleg elvállalná?"
Teszem azt valaki elvállalja, te meg kifizeted, borítékolható mondjuk, hogy zsebbe kell nyúlni. Szóval, kész a portálmotor. Egyrészt: Mit kezdesz vele? Mert, hogy azt se fogod tudni az most jön vagy megy az 100%. Másrészt: Ha nem akarsz a megírásával kínlódni, akkor megint ott tartunk amiben a másik topikban már volt szó: Ingyenes tartalomkezelő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Napelem
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Raspberry Pi
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel.