Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a böngésződben nincs olyan modul beépítve (gyárilag minden böngészőben van), hogy egy hatalmas piros hullámos vonallal aláhúzza úgy kb az egész mondatod?

Szerintem amúgy nem fektetsz elég időt a problémák kiküszöbölésére (én is itt tanultam meg). Ajánlatos egy pár órát végig szenvedni, hogy te találd meg a hibáidat, és ne egyből segítségért szaladni. Ilyenkor olyan dolgokat is megtanulhatsz amikre nem is számítanál. PHP manapság aligha létezik MySQL nélkül szóval ajánlatos nekifeküdni annak is és egy olyan könyvből/blogról/stb. tanulni ezt ami együtt tanítja őket.
(#16579) DNReNTi
Szerintem elég rossz megoldás lenne ez mert tfh. van 100.000 felhasználom. Ameddig a .txt állományban tárolt felhasználónév jelszó és mindezek egymás alatt a Ctrl+F-el kereshető ezzel szemben a te módszered....
Szerencséd, hogy odaírtad..... 
-
DS39
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
hát ott van/lesz tárolva. viszont előtte lokálisan kell megcsinálni, a wampserverben pl., majd azt csak be kell importálni a webtárhely adatbázis-kezelőjébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Interactive Brokers társalgó
- Router gondok
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Tudományos Pandémia Klub
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest