- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16419 üzenetére
Amire reagáltál, abban mondjuk én a webszerver megírására gondoltam, nem a kész progi elindítására, mármint ez csak azért volt érdekes, mert nem valami mágia van a hordozható webszerver mögött sem. De végül is ez a beépített webszerver is ezt igazolja.
Mi ez a túláradó jóindulat?Úgy örülök, hogy hosszú idő után megjelentél, hogy gyorsan lecsapj erre a lehetőségre...
(#16418) Zedz :
Áh, hosszú, bevallom, lusta vagyok összeszedni a szempontokat, volt is már sok szó a topicban a nyelv furcsaságairól, a gyengén típusosságából és magának a nyelvnek a hibáiból vagy rossz koncepcióiból sok kényelmetlenség adódik. De az tény, hogy nekiesni magának a fejlesztésnek pofonegyszerű a segítségével, ez előnye is és hátránya is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged