Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lesaux

veterán

válasz Sk8erPeter #15650 üzenetére

Eszembe nem jutott anyázni a tárhelyszolgáltatóval, csak érdeklődtem volna. Gondolom, több Apache-ot konfiguráltak már fel, mint én. :)
    Az elérési utak mikéntjét vágom, de szerintem itt véget is ért azon tételek listája, melyeket vágok.
    Van ugye a gyökér. Ebből nyílik több könyvtár: .php, .spamassassin, domains, imap, maildir. A .php-be másoltam a class.phpmailer.php-t, a class.pop3.php-t, a class.smtp.php-t. Hogy miért? Mert phpmailer könyvtáram nincs, és ebben legalább vannak php-mail kezdetű fájlok. Hasonló a hasonlónak örül.
    A domainsben rejtezik egy xxxxxxxxx.hu könyvtár, majd abban egy public_html. Szóval vissza kell lépni hármat, majd be a .php-be: /../../../.php/class.phpmailer.php

Egyébként hihetetlen, de tettem egy próbát, és működik, elküldi a levelet. Ugyanígy jártam tegnap este is. Úgy küldte a leveleket, mint a kisangyal. Reggelre meg elkezdett hibaüzeneteket dobálni. Most az van, hogy megvárom a reggelt, és visszatérek, ha megint nem jó. Köszi a törődést, Brian!

Új hozzászólás Aktív témák