Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Most már működnek a cookie-s dolgok, és get-tel is el tudom kapni az URL-eket, hála az ob_start()-nak.
Egy olyan szituáció áll most fenn, aminek a megoldásához szerintem mélyebbre kéne ásni a PHP bugyraiban.
A probléma: kosárból akarok törölni elemeket.
A megoldás, ami localhost-on működik is: rákattintok a törlésre a weblapon, ez feldobja az elem sorszámát az URL-be, get-tel elkapom, majd ebből kreálok egy SQL query-t. Eddig szép és jó, el is készül a query, viszont nem hajlandó kitörölni az elemet. Ha az elkészült query-t phpmyadmin-on keresztül manuálisan futtatom le, akkor frankón kitörli.Ahogy mondtam már, localhost-on nincs ezzel bajom. És ebben nincs cookie sem, szóval az sem lehet probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Sorozatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest