- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss #11851 üzenetére
Nehéz kérdés, de legyünk őszinték: Ide azért írnak a kollégák, mert valami nyűgjük van és segítséget keresnek... Ha így nézem, akkor minden hozzátartozik... (Persze azért ne ott kezdjük, hogy hogy kell IP címet beállítani egy gépnek.)
Másik oldalról a TDD és társai említése szerintem már a ló másik oldala... Tényleg lehet róla vitázni, elmélkedni, stb... De az "átlagközönség" fikarcnyit sem ért belőle... Na most ezeknek szeretnéd megtanítani az egyes tematikákat??? Nem hiszem, hogy a legtöbbjük tudja, hogy milyen egy interfész vagy egy absztrakt osztály...
Félre ne érts! Beszélgessünk ilyenekről, de (szerintem) nem ezért van itt EZ a topik.... Vagy tévedek?
Semmi gond azzal, hogy tűzzel-vassal védesz valamit... De azért ne haragudj meg, ha valaki a Te tüzedre-vasadra ágyúval-atombombával fog válaszolni... (Azt gondolom, hogy több megértést kellene mutatnod a "pórnéppel".)
Kétségtelen, hogy sok pongyola megfogalmazású, elsőre érthetetlen kérés merül fel... De azért mindenre OOP-t zengeni...
Azt gondolom, hogy a körülmények ismerete nélkül a tömben tárolás is jobb megoldás (főleg, ha egy kezdőnek IDŐRE kell elkészíteni valamit, aminek "csak" mennie kell), mint hogy végigvezessük a különféle tematikákat....
Csapatban fejleszteni, és mindenféle szabályokat betartani közben teljesen más, mit a "most kell - egyszer - nekem" kategória... Ehhez meg én ragaszkodok foggal-körömmel...
Még egyszer elnézésedet kérem, ha túl erősek voltak a szavaim... De nekem tényleg kötözködés, és szerintem nem ide tartozik az amit írsz... És ezt mondom úgy, hogy nem akarom becsmérelni azt, hogy mit tudsz vagy mit tartasz ésszerűnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- SkyShowtime
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest