- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
nem tudom, még az is elképzelhető, hogy valamiért a PDO-nál mégsem működik megfelelően prepared statementben ez a kiemelt rész:
LOAD DATA INFILE :file .......
tehát hogy nem helyettesítődik be a fájlnév, sosem próbáltam. Mindenesetre a helyedben átmenetileg egy fix fájlnevet adnék meg, olyat, ami nyugodtan felülírható egy tmp könyvtárban, és így fixálnám ezt a fájlnevet, ebbe pakolnám ki első körben a file_put_contents()-szel a tartalmat.
Az ebbe a fájlba kirakott tartalom jó egyáltalán a curl után?Még rájöttem, hogy valszeg a :bolt_id INT, tehát azt át kéne alakítani így:
$stmt->bindValue(':bolt_id', $bolt_id, PDO::PARAM_INT);
(korábban rohanva véletlenül csak stringszerűen írtam, PDO::PARAM_STR-rel)
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest