Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
daa-raa, már ne haragudj, de azért az előzményeket jobban elolvashattad volna: nem hiszem, hogy csak nekem kéne csiszolni a stílusomon. Emlékszel, hogy legutóbb is ki miatt szóltatok rám? Gondolom már sejted: akkor is Athlon64+ rohant hozzátok nyöszörögni segítségért, mert képtelen - férfiként viselkedve - elviselni, hogy valaki vitába száll vele. (Látom, már mást is bemártott, aki szintén szeret vitázni, és szerintem tök jól lehet vele polemizálni személyeskedés nélkül is. Athlonnak úgy tűnik, akkor sem sikerült kibírnia, hogy valaki más véleményen van.)
Azt írja, zavarja a "tudálékosság" szakmai topicban? daa-raa, kérlek, egyszer fuss át a hozzászólásain, csak a kedvemért. Ha nem áll fel a hátadon a szőr a stílusától, akkor biztosan türelmes ember vagy.
Azt észrevetted, hogy ő minden vitát elvisz a személyeskedés irányába, és nem lehet vele ténylegesen szakmai alapon vitatkozni? Őt miért nem részesítetted "megrovásban"? Bocs, de zavar ez a teljesen egyoldalú moderálás: ha én mentem volna hozzátok sírni, akkor most Athlon64+ kapott volna dádát? Valószínűleg igen. Köszönöm a megértést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- Eladó Elgato Stream Deck MK2
- Sword 15 A12UE 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest