Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
És az mindenképp baj, hogy már most bonyolultabb megoldásként gondolsz a valódi OO kódokra.
Te idézeted:
Azért nem jó, mert a levegőbe lóg mindened, csak azt nehéz lehet meglátni, ha van ilyen könnyű megoldás is.
A "valódi OO" kódokra nem tekintek bonyolultként, de azért abban megegyezhetünk, hogy bonyolultabbak mint amiket én csináltam .
Jelengleg az első site-on dolgozom (hobbiként), amin effektíve megtanultam (tanulom) a PHP-t (emelett a webdesignt,html-t,js-t,seo-t és mindent ami létezik), kb 3-4szer írtam újra és mindig kb kétszer jobb lett mint előtte. Remélem a 10. körül el fogok jutni, hogy lesznek olyan problémák amiket az általad javasolt (helyesen !!!) megoldásokkal sokkal egyszerűbben, hatékonyabban meg tudok oldani, de szunyogra minek lőjek ágyúval?
Látom, hogy logouton sokat írsz. Nem tudom, hogy mi a célod vele, de ha szeretnél egy kicsit népnevelni (én örülnék neki és szerintem vannak még páran) akkor konkrét problémákat felvetve (pl az általad említett DateTime is valami problémára megoldás, mint minden kód) egy konkrét leírást készíthetnél az általad legjobbnak gondolt megoldással. Ez nyilván csak egy ötlet, de akkor esetleg azok is megmozdulnának a komment ablakba akik magukat tartják valamilyen PHP programozóknak és kialakulhatna valami amiből egy kezdő és haladó is profitálhat, akár te is, gondolom te sem tudsz mindent
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.