Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Peter Kiss #10948 üzenetére
És az mindenképp baj, hogy már most bonyolultabb megoldásként gondolsz a valódi OO kódokra.
Te idézeted:
Azért nem jó, mert a levegőbe lóg mindened, csak azt nehéz lehet meglátni, ha van ilyen könnyű megoldás is.
A "valódi OO" kódokra nem tekintek bonyolultként, de azért abban megegyezhetünk, hogy bonyolultabbak mint amiket én csináltam .
Jelengleg az első site-on dolgozom (hobbiként), amin effektíve megtanultam (tanulom) a PHP-t (emelett a webdesignt,html-t,js-t,seo-t és mindent ami létezik), kb 3-4szer írtam újra és mindig kb kétszer jobb lett mint előtte. Remélem a 10. körül el fogok jutni, hogy lesznek olyan problémák amiket az általad javasolt (helyesen !!!) megoldásokkal sokkal egyszerűbben, hatékonyabban meg tudok oldani, de szunyogra minek lőjek ágyúval?
Látom, hogy logouton sokat írsz. Nem tudom, hogy mi a célod vele, de ha szeretnél egy kicsit népnevelni (én örülnék neki és szerintem vannak még páran) akkor konkrét problémákat felvetve (pl az általad említett DateTime is valami problémára megoldás, mint minden kód) egy konkrét leírást készíthetnél az általad legjobbnak gondolt megoldással. Ez nyilván csak egy ötlet, de akkor esetleg azok is megmozdulnának a komment ablakba akik magukat tartják valamilyen PHP programozóknak és kialakulhatna valami amiből egy kezdő és haladó is profitálhat, akár te is, gondolom te sem tudsz mindent
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SkyShowtime
- Androidos fejegységek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest