- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #9601 üzenetére
"20sec helyett 800msec egy komplex oldal"
Ilyen nevetségesen hosszú időket, mint a 20 sec, korábban Windows+Apache+MySQL+PHP kombó esetében én is tapasztaltam. IIS+MySQL+PHP (FastCGI) esetén normális teljesítményt mutattak az oldalak. Ha esetleg kipróbálod, akkor tényleg a Web Platform Installeren keresztül."Kis- és nagybetűknél erre nem gondoltam, itt nem is lehet hiba (generálsz nevet, pont azt mented adatbázisba és használod a file mentésekor) ,- az include-nak átadott útvonalak jártak a fejemben. Kezdő hiba, de borzasztóan rosszul tud jönni az első deploy alkalmával."
Ja, hát az szívás, ha valaki eleve feltételezi, hogy tök mindegy, hogy kis- vagy nagybetűvel írja a karaktereket, de ebben az esetben az első hibás deploy lesz a tanulópénz... Ezt úgyis meg kell tanulni, nem ússza meg senki, hogy a case sensitivity problémájával szembesüljön.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest