- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #9034 üzenetére
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek hibái. Viszont biztos, hogy a Yii-t össze lehet hozni Ubuntun is, az, hogy Laccesnek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy Ubuntun még ezt sem lehet működésbe hozni.
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált...
Nyilván rengeteg bugja van, de nem pont a Yii telepítése az, ami kiveri a biztosítékot.
Félre ne értsd, nem tisztem védeni az Ubuntut, jelenleg nem is használom (egyszóval: kb. leszarom), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről
). Aztán lehet, hogy fostenger, nem tudom, konkrét, alátámasztott szakmai véleményt erről még nem olvastam, pedig jobb olyat olvasni, mint azt, hogy "az egy szar, mert a Pisti is megmondta".
===
(#9035) Athlon64+ : ennél jobban alátámasztott szakmai véleményt még soha nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest