Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #9034 üzenetére
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek hibái. Viszont biztos, hogy a Yii-t össze lehet hozni Ubuntun is, az, hogy Laccesnek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy Ubuntun még ezt sem lehet működésbe hozni.
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált...
Nyilván rengeteg bugja van, de nem pont a Yii telepítése az, ami kiveri a biztosítékot.
Félre ne értsd, nem tisztem védeni az Ubuntut, jelenleg nem is használom (egyszóval: kb. leszarom), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről
). Aztán lehet, hogy fostenger, nem tudom, konkrét, alátámasztott szakmai véleményt erről még nem olvastam, pedig jobb olyat olvasni, mint azt, hogy "az egy szar, mert a Pisti is megmondta".
===
(#9035) Athlon64+ : ennél jobban alátámasztott szakmai véleményt még soha nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest