Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az ötlet jó, egy ilyen jellegű megoldás pl. ehhez hasonló lehet: [link]
Ez a cikk írójának saját megoldásával korábbi Drupal-verzióhoz azt csinálta, hogy a request URI-t felbontotta, és eszerint futtatott le egy keresést. Ezt a keresést mondjuk be kellene helyettesíteni egy alias-kereséssel, ráadásul itt nem gondol az ékezetes karaktereket tartalmazó URL-ekre, amiből manapság már bőven van (lásd pl. drupal.hu).
Persze ez most a felvetésedre nem megoldás, szóval nem egy kész, hűdefasza kód, de legalább valaki próbált nyekeregni egy kicsit erőltetetten a témában, azért linkeltem.
Igazából én is csak most kerestem rá, eddig nem jutott eszembe alias szerint keresgélni és javaslatokat mutatni, de tényleg jó ötlet lehet, főleg, hogy az aliasok jobb helyeken adatbázisban, külön erre szentelt táblában találhatók, így normális indexeléssel egy ilyen táblában való kutakodás elég gyors lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest