Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #8983 üzenetére
Az ötlet jó, egy ilyen jellegű megoldás pl. ehhez hasonló lehet: [link]
Ez a cikk írójának saját megoldásával korábbi Drupal-verzióhoz azt csinálta, hogy a request URI-t felbontotta, és eszerint futtatott le egy keresést. Ezt a keresést mondjuk be kellene helyettesíteni egy alias-kereséssel, ráadásul itt nem gondol az ékezetes karaktereket tartalmazó URL-ekre, amiből manapság már bőven van (lásd pl. drupal.hu).
Persze ez most a felvetésedre nem megoldás, szóval nem egy kész, hűdefasza kód, de legalább valaki próbált nyekeregni egy kicsit erőltetetten a témában, azért linkeltem.
Igazából én is csak most kerestem rá, eddig nem jutott eszembe alias szerint keresgélni és javaslatokat mutatni, de tényleg jó ötlet lehet, főleg, hogy az aliasok jobb helyeken adatbázisban, külön erre szentelt táblában találhatók, így normális indexeléssel egy ilyen táblában való kutakodás elég gyors lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged