Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az ötlet jó, egy ilyen jellegű megoldás pl. ehhez hasonló lehet: [link]
Ez a cikk írójának saját megoldásával korábbi Drupal-verzióhoz azt csinálta, hogy a request URI-t felbontotta, és eszerint futtatott le egy keresést. Ezt a keresést mondjuk be kellene helyettesíteni egy alias-kereséssel, ráadásul itt nem gondol az ékezetes karaktereket tartalmazó URL-ekre, amiből manapság már bőven van (lásd pl. drupal.hu).
Persze ez most a felvetésedre nem megoldás, szóval nem egy kész, hűdefasza kód, de legalább valaki próbált nyekeregni egy kicsit erőltetetten a témában, azért linkeltem.
Igazából én is csak most kerestem rá, eddig nem jutott eszembe alias szerint keresgélni és javaslatokat mutatni, de tényleg jó ötlet lehet, főleg, hogy az aliasok jobb helyeken adatbázisban, külön erre szentelt táblában találhatók, így normális indexeléssel egy ilyen táblában való kutakodás elég gyors lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest