Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nemtom furcsa ez nekem is.
Talán az az oka, hogy mivel tanultam alapon Java-t így könnyebb most a PHP, mint az asp.net mvc, ami alatt még a programozást is csak kóstolgattam
Még voltak homályok.Java-t meg szeretem tanulni, attól függetlenül, hogy sok mindent kell hozzá tudni.
A PHP24oraalatt könyvet kiolvasot sok scriptkid által is, telített PHP-sok között gondolod, hogy ez nincs meg?
Persze, igazad van
. De anno 2 éve, sokkal több volt a php-s állás, és tapasztalat nélkül vették fel egy-két ismimet... Ma meg már ez annyira nem igaz.De amúgy is terveztem, hogy egy saját weboldalt asp.net mvc-ben csinálok meg.
Majd akkor megírom a tapasztalatomat. És ha így utólag nézem, akkor a php-t gyorsabban tanulom, mint az asp.net.
Meg furcsa, hogy beadandó, zh, vizsga idején is ha C# volt a téma, akkor megszívtam. De ugyanúgy szeretem azt a témát is. Csak befigyelt, hogy máshogy kell megvalósítani a programokat. (más gondolkodás kell, és a Java-ra jobban ráállt az agyam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Még voltak homályok.
Majd akkor megírom a tapasztalatomat. És ha így utólag nézem, akkor a php-t gyorsabban tanulom, mint az asp.net.