Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
flock($fp, LOCK_EX); illetve van még flock($fp, LOCK_UN);
Néztem angolul a php.net-en, de nem értettem meg, hogy mi ez, mire jó? Valami annyit vettem ki, hogy a fájlba írás/olvasás -nál lehet kérni a zárolás, és azt végrehajtani.
Most akkor mire is jó ez a flock függvény? Gyakorlati haszna van? Most kezdtem el 6 órája tanulni a php-t és hiába van egy közepes angol írásbeli értelmező készségem, ez most kifog rajtam...
Belezavarodtam, hogy ez miért kell és mire jó? (nem bírom angolul felfogni)A segítésget előre is köszönöm!
Lehet már aludnom kéne :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest