- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elmondom mire kellett volna,van egy ilyen neptun rendszerünk amiben bent vannak a vizsgák,jegyek stb.Na már most anyám úgy is megakarja nézni év végén stb,azért gondoltam azt hogy lementem printscrenel ps-el átszerkeztem felteszem egy ftpre és azt mutatom meg.De közben sikerült megoldanom.Lementettem firefoxal az oldalt és a html kódban az elégtelent simán átirtam közepesre
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Trollok komolyan
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom.