Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Poco M8 5G - majd megveszed
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes anomália jött elő az este és már kezd
hangulatom lenni.Egész eddig wampot használtam békében, nyugalomban. Kis keretrendszeremet fejlesztgettem és azt kezdtem észrevenni, hogy bizonyos táblákat(14ből 2) nem tudok megnézni phpmyadminban, Böngészőm fejemhez vágta, hogy Connection was reset.
Gondoltam én, velem nem szórakozik semmi, rakok fel egy EasyPHP-t is. Beállítom, működik is. Nem kelik el 2 perc, ugyan azt tapasztalom. Ugyanakkor PHPból kiadott lekérdezések probléma nélkül futnak.
A Connection was reset rendszerint akkor jön elő phpMyAdmin esetében, ha egymás után két lekérdezést(lapot váltok) hajtok végre gyorsan.
Találkozott valaki efélével?
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hangulatom lenni.