- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes anomália jött elő az este és már kezdhangulatom lenni.
Egész eddig wampot használtam békében, nyugalomban. Kis keretrendszeremet fejlesztgettem és azt kezdtem észrevenni, hogy bizonyos táblákat(14ből 2) nem tudok megnézni phpmyadminban, Böngészőm fejemhez vágta, hogy Connection was reset.
Gondoltam én, velem nem szórakozik semmi, rakok fel egy EasyPHP-t is. Beállítom, működik is. Nem kelik el 2 perc, ugyan azt tapasztalom. Ugyanakkor PHPból kiadott lekérdezések probléma nélkül futnak.
A Connection was reset rendszerint akkor jön elő phpMyAdmin esetében, ha egymás után két lekérdezést(lapot váltok) hajtok végre gyorsan.
Találkozott valaki efélével?
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest