- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy a HTML+CSS mellé nagyon nem ártana, ha megtanulnám a PHP+MySQL kombót is, mert rengeteg jó dolgot lehetne csinálni benne, csak nem tudom, hogy hogyan.
Ehhez keresnék egy megfelelő könyvet (átnéztem a kezdőposztban lévő felsorolást is), megfelelő alatt azt értem, ami lehetőleg friss, releváns kiadvány, egy abszolút kezdő is megtanulhat belőle annyit, hogy utána magától is elboldoguljon és képes legyen önállóan felépíteni egy webes programot, pl tartalomkezelő rendszert vagy akár egy hírlevélküldő alkalmazást. Persze azt gondolom hogy egyetlen könyvből ennyi mindent nem lehet elsajátítani, viszont szeretnék egy képet kapni, hogy mégis milyen könyveken kéne átrágnom magamat.
Könyvből amit ajánlottak nekem az az Agyhullám: PHP és MySQL és a PHP5 24 óra alatt című kiadvány, bár erről hallottam már pár embertől, hogy annyira nem jó. (Pl hibás mintakódok.)
Gondolkodok tanfolyamon is, noha ez egy nagyobb befektetés, éppen ezért szerintem ennek úgy van értelme, ha az alapokkal már tisztában van az ember, akkor a komolyabb feladatokat már egy tanfolyam keretében tanulhatná meg. Ismer valaki ilyen helyet? Ahol tanítanak is (tudást adnak át) a pénzemért és nem csak a lehúzás megy?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest