Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy a HTML+CSS mellé nagyon nem ártana, ha megtanulnám a PHP+MySQL kombót is, mert rengeteg jó dolgot lehetne csinálni benne, csak nem tudom, hogy hogyan.

Ehhez keresnék egy megfelelő könyvet (átnéztem a kezdőposztban lévő felsorolást is), megfelelő alatt azt értem, ami lehetőleg friss, releváns kiadvány, egy abszolút kezdő is megtanulhat belőle annyit, hogy utána magától is elboldoguljon és képes legyen önállóan felépíteni egy webes programot, pl tartalomkezelő rendszert vagy akár egy hírlevélküldő alkalmazást. Persze azt gondolom hogy egyetlen könyvből ennyi mindent nem lehet elsajátítani, viszont szeretnék egy képet kapni, hogy mégis milyen könyveken kéne átrágnom magamat.
Könyvből amit ajánlottak nekem az az Agyhullám: PHP és MySQL és a PHP5 24 óra alatt című kiadvány, bár erről hallottam már pár embertől, hogy annyira nem jó. (Pl hibás mintakódok.)
Gondolkodok tanfolyamon is, noha ez egy nagyobb befektetés, éppen ezért szerintem ennek úgy van értelme, ha az alapokkal már tisztában van az ember, akkor a komolyabb feladatokat már egy tanfolyam keretében tanulhatná meg. Ismer valaki ilyen helyet? Ahol tanítanak is (tudást adnak át) a pénzemért és nem csak a lehúzás megy?

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest