Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem tudok sajnos, angol cikkekből szedtem össze. A weblaboron nézz körül, de figyelj oda az időpontokra, a régi cikkek könnyen lehet, hogy elavultak mostanra.
@Inv1sus: ha kivárod az RC-t, máris jó vagy - onnantól még a belső működés változhat, de az API fix - azaz érdemes elkezdeni tanulni. Én is arra várok a komolyabb elmerülés előtt.
@Brown ügynök: twig, érdekes kérdés. Nekem szimpatikus, olvasgattam leírásokat a héten és remek dolgokat tud. Olvasd át a dokumentációját és meglátod. Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőséged a php-t használni, mint template-nyelv: valahogy úgy fognak kinézni a template nevek, hogy HelloBundle:hello.html.twig. Melyik bundle melyik actionja, mi a kimeneti formátum, és melyik renderert használja. Ha a végén twig helyett php-t írsz, máris azzal fogja értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi