- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #6174 üzenetére
Nem tudok sajnos, angol cikkekből szedtem össze. A weblaboron nézz körül, de figyelj oda az időpontokra, a régi cikkek könnyen lehet, hogy elavultak mostanra.
@Inv1sus: ha kivárod az RC-t, máris jó vagy - onnantól még a belső működés változhat, de az API fix - azaz érdemes elkezdeni tanulni. Én is arra várok a komolyabb elmerülés előtt.
@Brown ügynök: twig, érdekes kérdés. Nekem szimpatikus, olvasgattam leírásokat a héten és remek dolgokat tud. Olvasd át a dokumentációját és meglátod. Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőséged a php-t használni, mint template-nyelv: valahogy úgy fognak kinézni a template nevek, hogy HelloBundle:hello.html.twig. Melyik bundle melyik actionja, mi a kimeneti formátum, és melyik renderert használja. Ha a végén twig helyett php-t írsz, máris azzal fogja értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest