Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hi!
Volna egy kisebb gondom.
Tetszőleges mélységű menü-t készítek, s ehhez tartozik egy tömb, ami objektumokat tárol.
A megjelenítés során egy rekurzív függvény írja ki a menüpontokat, egész addig hívja újra önmagát amíg a foreach-ből kapott elem tömb. Amennyiben nem az, akkor az li tageket kirakja és közéteszi az objektumból a kívánt információt.Szerkezetileg a tömb így néz ki:
$tomb[id] = objektum (ez a szülő)
$tomb[id] = másik objektum (szintén szülőelem)
$tomb[szulo_id][id] = egy szülőobjektum leszármazottjaAmikor statikusan kézzel létrehoztam egy ehhez hasonló példatömböt akkor minden szépen működött.
Amikor megírtam a tömb feltöltő algoritmusát akkor már nem jártam ekkora sikerrel. Hibaüzenet semmi, azonban az első olyan elemnél ami nem szülő szintű objektumot tárol egyszerűen megszűnik a feltöltés, s ugrunk a kiiratáshoz.
Az id-k és a szülőid-k nem tudják átfedni egymást, mindig egyediek, nem értem mi a probléma.
Teszteléskor csináltam olyat, h a gyermekekből kivettem a szülő_id-t és sorszámmal helyettesítettem akkor ment, akkor is ment, ha a szulo_id-t és az id-t kicseréltem, ekkor viszont nem tudom bejárni a kapott fát úgy ahogy a megjelenítésben szükséges lenne
Megoldási javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- World of Warships
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest