- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hi!
Volna egy kisebb gondom.
Tetszőleges mélységű menü-t készítek, s ehhez tartozik egy tömb, ami objektumokat tárol.
A megjelenítés során egy rekurzív függvény írja ki a menüpontokat, egész addig hívja újra önmagát amíg a foreach-ből kapott elem tömb. Amennyiben nem az, akkor az li tageket kirakja és közéteszi az objektumból a kívánt információt.Szerkezetileg a tömb így néz ki:
$tomb[id] = objektum (ez a szülő)
$tomb[id] = másik objektum (szintén szülőelem)
$tomb[szulo_id][id] = egy szülőobjektum leszármazottjaAmikor statikusan kézzel létrehoztam egy ehhez hasonló példatömböt akkor minden szépen működött.
Amikor megírtam a tömb feltöltő algoritmusát akkor már nem jártam ekkora sikerrel. Hibaüzenet semmi, azonban az első olyan elemnél ami nem szülő szintű objektumot tárol egyszerűen megszűnik a feltöltés, s ugrunk a kiiratáshoz.
Az id-k és a szülőid-k nem tudják átfedni egymást, mindig egyediek, nem értem mi a probléma.
Teszteléskor csináltam olyat, h a gyermekekből kivettem a szülő_id-t és sorszámmal helyettesítettem akkor ment, akkor is ment, ha a szulo_id-t és az id-t kicseréltem, ekkor viszont nem tudom bejárni a kapott fát úgy ahogy a megjelenítésben szükséges lenneMegoldási javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest