- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
radmin
csendes tag
Sziasztok!
Az implode() függvény az a mysql_real_escape_string() függvény része, vagy használható önállóan is?
Mert kipróbáltam önállóan, de nem ad vissza eredményt. a form POST-al adja át az űrlap adatait, s át is megy, mert kipróbáltam, csak az implode() marad csendben.
gy használom:
implode(", ", $_POST[termek1]);A form-ban pedig csücsül egy select-es űrlapelem multiple opcióval. Már korábban tettem fel egy hasonló esetet, de akkor az adatbázisba kellett berakni ebből a select-ből a kijelölt elemeket, s ott a mysql_real_escape_string() függvény részeként lett alkalmazva, s nagyon szépen működött.
De így önállóan nem szeretne működni.
Van különleges oka, vagy én néztem be valami nagyot?
Köszönettel:
Új hozzászólás Aktív témák
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest