- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #4175 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod, de az ügy kicsit összetettebb egy sima statisztikánál. Nekem több képnek (hirdetésnek) kell a különálló statisztikáját gyűjtenem. A $uj változóval azt néztem, hogy új-e a látogató, ezzel mérve az egyedi látogatásokat.
Az egészet újraírtam a tanácsaid alapján:
Cookiet és Session-t is figyelek (cookie azért kell, mert éjféltől számítom új látogatónak).
Az eregi()-t át fogom írni preg_match()-re, hogy egy későbbi PHP frissítéskor is működjön majd.Arra, hogy időnként miért duplikálva menti el az adatbázisba, nem jöttem rá. Most írtam rá egy kis függvényt, ami végigfut a megfelelő sorokon, és ha az aktuális sor adatai teljesen megegyeznek az előző soréval, akkor azt törli. Kissé fapados megoldás, de nem tudok mást, és ez úgy néz ki, hogy jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest