Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez alapján már meg tudom csinálni!
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!
(#3597) 1ed: neked is many thanx, hogy megnézted!
Majd holnap még jelzek a próbálkozásaimról, most már a holnapi mérés laborra kell tanulnom.
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest