Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nem ezzel van a gond, hanem a "headers" résszel. A tárgy és maga az üzenet is helyesen jelenik meg, köszönhetően a '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=' résznek (tárgynál!!), tulajdonképpen ugyanezt használom, DE ettől még a headerben a feladónál az ékezetek nem jelennek meg. És ha erre nincs megoldás, akkor kénytelen vagyok az ékezetes betűket átalakítani ékezet nélkülivé.Ezenkívül a pear.php.net egyik bejegyzésében ezt olvastam: [link]
"Header values have to be ascii - you need to encode them properly first (see RFC 2047)."
Ezek szerint nem lehetnek benne ékezetes betűk? Akkor nem igazán vágom, hogy oldják meg mégis az ékezetes feladónevek küldését a Zend_Mail-nél meg hasonlóknál? Vagy utóbbiaknál sem működik az ékezet, azt egyszerűen levágja? Még nem próbáltam.(#3578) lezso6: Nálam ha megnyitom, akkor ugyanazt látom (most épp t-online-os fiókon próbálom, webmail-felületen): példa: "Akárki" (Akárki). Vagy: TeniszütÅ‘ (Teniszütő). iconv()-vel: "Ak?rki Tenisz?t??".
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest