- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nem ezzel van a gond, hanem a "headers" résszel. A tárgy és maga az üzenet is helyesen jelenik meg, köszönhetően a '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=' résznek (tárgynál!!), tulajdonképpen ugyanezt használom, DE ettől még a headerben a feladónál az ékezetek nem jelennek meg. És ha erre nincs megoldás, akkor kénytelen vagyok az ékezetes betűket átalakítani ékezet nélkülivé.Ezenkívül a pear.php.net egyik bejegyzésében ezt olvastam: [link]
"Header values have to be ascii - you need to encode them properly first (see RFC 2047)."
Ezek szerint nem lehetnek benne ékezetes betűk? Akkor nem igazán vágom, hogy oldják meg mégis az ékezetes feladónevek küldését a Zend_Mail-nél meg hasonlóknál? Vagy utóbbiaknál sem működik az ékezet, azt egyszerűen levágja? Még nem próbáltam.(#3578) lezso6: Nálam ha megnyitom, akkor ugyanazt látom (most épp t-online-os fiókon próbálom, webmail-felületen): példa: "Akárki" (Akárki). Vagy: TeniszütÅ‘ (Teniszütő). iconv()-vel: "Ak?rki Tenisz?t??".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple Watch
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bluetooth hangszórók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest