- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nem ezzel van a gond, hanem a "headers" résszel. A tárgy és maga az üzenet is helyesen jelenik meg, köszönhetően a '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=' résznek (tárgynál!!), tulajdonképpen ugyanezt használom, DE ettől még a headerben a feladónál az ékezetek nem jelennek meg. És ha erre nincs megoldás, akkor kénytelen vagyok az ékezetes betűket átalakítani ékezet nélkülivé.Ezenkívül a pear.php.net egyik bejegyzésében ezt olvastam: [link]
"Header values have to be ascii - you need to encode them properly first (see RFC 2047)."
Ezek szerint nem lehetnek benne ékezetes betűk? Akkor nem igazán vágom, hogy oldják meg mégis az ékezetes feladónevek küldését a Zend_Mail-nél meg hasonlóknál? Vagy utóbbiaknál sem működik az ékezet, azt egyszerűen levágja? Még nem próbáltam.(#3578) lezso6: Nálam ha megnyitom, akkor ugyanazt látom (most épp t-online-os fiókon próbálom, webmail-felületen): példa: "Akárki" (Akárki). Vagy: TeniszütÅ‘ (Teniszütő). iconv()-vel: "Ak?rki Tenisz?t??".
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest