- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
szerintem ez egy végtelen vita, melyik a jobb, én magam nem nagyon szeretem az OO-t, de ha kapok javításra ilyen motort, gond nélkül javítom.
ami sokkal bosszantóbb, amikor a "profi" programozó attól profi, hogy csak ő látja át a szarját.
pl ha egyszer 256 chr lehet a változó neve, akkor mondjuk egy beléptetés után követhetőbb, ha a user adatok queryből nem egy $ua változóba mennek, vagy amit épp leüt a billentyűzeten, hanem kiírja, hogy $users_array esetleg.multkor javítanom kellett egy ilyen motort, profik csinálták millióért, és tele volt ilyen $ab,$ac,$ad változókkal, jegyzetelni kellett, mi micsoda, komment semmi, ahhhh
lehet, régimódi vagyok, én így látom.

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest